vsazení démona do zrcadla

Vymítání

vsazení démona do zrcadla

Příspěvekod pentagramové oko » 08 srp 2010, 13:53

zajímal by mě váš názor viděla jsem film constantine,kde exortista vsadí démona do zrcadla,které pak vyhodí oknem.
myslíte si,že je to možné v reálu???
spoustu lidí po celém světe se setkalo s různýma nevysvětlitelnejma formama démonů.
jak si vybírají koho posednou? a proč se to vůbec děje??
bojím se,že tenhle film nebyl zas tak daleko od pravdy.
ještě nikdo konkrétně na tyhle otázky nedokázal odpovědět.
poznala jsem různé přiběhy,které měli co dočinění právě ze zrcadlem.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Re: vsazení démona do zrcadla

Příspěvekod kllara02 » 08 srp 2010, 14:04

Asi to je možné, občas mám pocit, když stojím u zrcadla, že tam něco je, je celkem zvláštní, že když příjdu k zrcadlu buší mi srdce a mám strach se do něho vůbec podívat ... asi to je možné.
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Nessie » 08 srp 2010, 19:07

Podla mna by sa to mozno aj dalo, ale aka je potom istota, ze ten demon v nom zahynie? Predsa len, co ak bude uchovany v crepoch? Ale to su len moje odhady.
A taktiez mam velky strach zo zrkadiel. A témy posadnutosti sa bojim takmer zo vsetkeho najviac. Ale verím v Boha a verím aj v to, ze ma ochráni.
Človek, ktorý nie je ochotný pre niečo zomrieť, nie je zrelý pre život.
Nessie
Školák
Školák

Příspěvekod elmen » 08 srp 2010, 21:16

četl sem někde ňáký chat o AC a tam psali ze je možné zahučet v astrálním těle do zrcadla a že není jednoduchý se od tam dostat. tak nevím proč by to neplatilo i pro jakéhokoliv tvora na astrální úrovní, ale stejnak když má tak velkou moc tak to pro něj asi bude hračka... ps. je dobrý ze věříš že tě něco ochrání(vira má velkou moc)
elmen
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 08 srp 2010, 22:36

určitě je pravda,že víra znamená hodně,ale já mám pojistku v magických pečetí.
byl to velice zajímavý film,a stěma zrcadla s vámi souhlasím,mají pořád co skrývat.
sama se nedivím,že se jich tolik lidí bojí.ale zase se tomu usíme postavit,nemůžeme
žít v jejich stínu.s těma démonama to bude asi horší,slabší jedinci se jim asi neubraní.
ale pokud člověk má pár dobrých knih ubránit se myslím dá.hlavně to nevzdávat.
já osobně jsem se ptala na černé zrcadlo,bylo mi řečeno,že to toho člověka nikam
moc neposunulo,takže sama nevím docela mě to láká.chtěla bych to aspon zkusit a
vytvořit svůj názor.díky za odpovědi. :razz:
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod zombie » 08 srp 2010, 23:46

tak to si celá ty,co nejnebezpečnější akce.neměla si se narodit jako kluk??? !smejesa! !smejesa!
myslím,že ty by jsi určitě nějakého démonka zvládla.vypadáš jako anděl s dablíkem v těle,taková správná čarodějka.
zrcadlo je těžkej oříšek,už jsem ho zkoušel a co jsem viděl ani radši psát nebudu.
pěkně jsem se vylekal a to mám pro strach uděláno.
už jsem to potom radši nezkoušel,to chce hodně vyrovnanosti a odvahy.já vím,že ty máš oboje ale
prosím tě opatně.na to tě mám moc rád.lidí jako ty je dnes málo. !no1
víra k víře pomáhá.
zombie
Ban
Ban

Příspěvekod pentagramové oko » 09 srp 2010, 17:42

jojky jojky cos to prováděl?? 'kamen' neviděl jsi náhodou tohle?? musela se ti pěkně :krec: hlavulka !smejesa! !smejesa!
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod shewolf » 09 srp 2010, 18:11

to je teda vtipný pentagramový oko !smejesa! !smejesa!
ale tenhle film je opravdu hustárna.hraje tam herec z matrixu.
toho démona jsem lekla i já málem jsem se poč...strachy.
vidět to v reálu tak to nerozdejchám,ale zajímavý to je to se
musí nechat. 's220'
čarování s láskou má vždy otevřené dveře.
shewolf
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod pentagramové oko » 13 srp 2010, 19:34

zajímavý byl ten anděl gabriel,ztvárnění toho filmu je hodně k zamyšlení.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod ivan.r » 13 zář 2010, 22:48

Ahoj, film jsem sice neviděl, ale s duchy jsem se už setkal a bohužel setkávám. Spousta lidí odchází z tohoto světa, kteří udělali mnoho zlého a nemohou za své činy odejít ke Světlu. Je jedno od kdy to je, protože jsem se setkal s duchy od 14.století až po 20.st. Jsou vázáni k místu, někdy s domem, záleží co a jak se tam událo a kdy. V první řadě musíš ovládnout své duchy a pak další a další. Jestli to máš dělat, mám na mysli "vymítání", či ovládání, tak Ti cestu bytosti nad Tebou ukážou, jestli ne, tak doporučuji nezkoušet. Není to jen chvilkové vylekání, či pocity, ale ničí velmi úspěšně i zdravotní stav lidí, dokonce jsem se sešel i s tím, že dochází k fyzickému prorůstání do tkáně, ale to už jiná písnička. Jinak se zrcadly to nefunguje, musí se vsadit mezi dva ohnivé sloupy. Koho si vyberou ? Hlavně senzibilní lidi, ti méně, mají "jen" ty zdravotní, či psychické problémy.
ivan.r
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod panter » 14 zář 2010, 06:20

Ahoj Ivan. Zdá sa, že sa v tejto oblasti vyznáš. Chcel by som vedieť Tvoj názor na jeden
prípad, ktorý tu bol dávnejšie. Vtedy naša snaha vyšla naprázdno. Ako by si to riešil Ty?

ja-u-nevladzem-t2412.html?hilit=saraave
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod pentagramové oko » 14 zář 2010, 09:55

IVANE-doporučuji ten film zkouknout ,stáhni si ho na www ulož.to.cz,a neříkej,že to nejde.ješte si se nesetkal stím horším.
Já snima také komunikuju,a je více způsobů jak je zastavit,občas je to jednoduchý občas těžší.A je pravda to,že zlo ted převyšuje,ale existuje
asijská magie,která pomocí ovládání duchů může člověka zabít do jednoho týdne.já jsem se stím setkala ve vlastní rodině,a 10 let jsem hledala
odpověd,když jsem dotyčné osobě pomohla,za týden se objevilo něco jiného.ted nedávno jsem našla tu správnou odpoved.existuje ješte astrální útok,
a dokonce tě duchové mohou opravdu oslabit až zemřeš,ale i proti tomu jsou obrany.jsem ráda,že na foru je ted někdo kdo tady s námi může spolupracovat.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod ivan.r » 14 zář 2010, 12:49

Ahoj všichni, ta paní žije na křížení silných geopatogenních zón, což duchy přitahuje. Je navíc extrémně senzibilní. V těchto případech nabíjím pro tyto lidi brazilský křišťál, který má pro ně ochranné účinky. Tyčinky, či sůl a standartní postupy platí pro 30-40% duchů, jinak v těchto případech potřebuji fotku toho člověka, protože to, že se k ní duchové scházejí, i ti, kteří odcházejí pryč má nějaký důvod. O tom byl ( ne o tomto konkrétním případě ) krásný film - Šestý smysl - s Brusem Willisem. Tu fotku bych potřeboval k tomu, abych té paní vytvořil ochranné štíty a vyrušil všechny blokace a závislosti jejího astrálního těla, které budou podpořeny křišťálem. Geopatogenní zóny vyrušuji přístrojem, který se jmenuje Alcyone, akorát je potřeba ho přesně umístit a ve spolupráci s křišťálem mám zatím úspěšné instalace i na dálku, k tomu jsou zase nutné plány domu, či bytu ( postačí rukou ), aby se přesně našly místa, kde jsou "ložiska". I když byly i případy, kdy je nutné přijet, protože na dálku je má účinnost cca 80% ale to zase záleží na konkrétním místě a případu. Díky za upozornění na tento případ, zkusím té paní napsat, jestli ji nemohu pomoci. Krásný den Ivan.
ivan.r
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod panter » 14 zář 2010, 13:26

Díky za odpoveď. Nevedel som, že geopatogénne zóny majú súvislosť s duchmi.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod ivan.r » 14 zář 2010, 14:35

Ahoj Pentagramové oko, jak jsem již dříve předestřel, těším se diskuzi s Tebou, díky za web, ten film určitě zkouknu a vrátíme se k němu. Je potřeba jen si na začátku ujasnit démony a duchy. Duchy, jakožto energie po pozůstalých jsi schopna zastavit, dostat z prostoru pryč atd. Máš schopnosti i sílu. Trochu problém by mohl nastat, pokud by jsi se setkala s démony, kteří tu jsou, byli a budou. Na to by jsi potřebovala energetickou pomoc jiných, ale i o tom je toto fórum, protože i tímto způsobem se mohou sdružovat energie pro takový "boj". Dočetl jsem se, že požíváš magické pečeti, ty tě ochraňují, já používám pyramidu sestavenou z křišťálů, každý máme svůj způsob. Jen taky jsem byl dříve poučen ( každý nelezne ve správnou chvíli svého učitele ) nesnaž se bojovat s duchy, nejenom je "vystrnadit" z jejich území, oni tady také nechtějí být, ale pomoz jim ke Světlu, ať zmizí, přestanou škodit. Zkus se na toto téma zeptat svých patronů, ať je nazýváš jakkoli. Jinak Ti mohu napsat, že už jsem i "honil" duchy po domě, abych jim pomohl na druhou stranu a fakt se jim nechělo. Jinak jak jsem napsal dříve, můj hlavní směr je léčení a mám také zkušenosti s vlivem duchů i démonů na zdravotní stav lidí. Měj se krásně a ať se Ti vše daří Ivan.
ivan.r
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod pentagramové oko » 14 zář 2010, 17:55

ahoj moc mě zaujali tvoje odpovědi,je pravda,že každý máme svůj způsob ochrany.a já vím,že duchové musejí
odejít ke světlu.a taky vím,že se jim nechce,některým.ale věř mi,že u mě je zajímavý,že já je tolik
zas nevyhledávám ale oni jdou za mnou.a ohledně pečetí,mě záchranili život,ale můj směr je spíše kabala a
vyšší magie k tomu směřuji právě ted.ale o křištálu jsem četla,že podporuje i jasnořivost,kterou já mám.
takže se na to taky chystám.Ale momentálně nevím co dřív,potřebuji sama relax.také ti přeji hodně štestí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Další

Zpět na Exorcismy