Říká se,že ve snech řešíme věci,které ve dne nedokážem dořešit. Zajímalo by mě co znamenal sen,který jsem měla já.
Zdálo se mi,jak jsem došla do nějakého podzemí,byl tam široký kanál ve kterém tekla krásně modrá a čistá voda, nechápala jsem to,protože to se dnes nevidí,a tu potkala neznámé tváře, řekli mi že jsou vyslanci mluvící za přírodu. Říkali, že tu čistí vodu od všeho hnusu a dělají z ní to co by byla kdyby ji lidé nezničili, také se starali o správný růst stromů aby měli co nejkrásnější dřevo. A co mě na to všem zaujalo nejvíc bylo,že o té vodě tvrdili,že je zázračná,zvláštní. Prý lidem ukazuje nový směr života, vše staré vymaže a z člověka se stává jakoby čistá neposkvrněná bytost,ale jen z těch,kteří mají chyby ale nejsou v duši zlý. V tu chvíli jsem tam spadla,nebo skočila ani nevím,možná skočila. Voda mě obejmula ze všech stran a vytvořila kolem mě jakýsi obal, z kterého jsem se postupem času dostala a vylezla zpět z ní. V tu chvíli jsem se stala opravdu někým jiným, bojovala jsem za čistou a neporušenou přírodu a nikoho z rodiny jsem si nepamatovala.Skončilo to tím,že jsem na povrchu země něco kutala, byla to nějaká cesta šíleně dlouhá ale úzoučká a krásná.