Vyspělost mimozemských civilizací

Mimozemšťané a paranormální jevy

Vyspělost mimozemských civilizací

Příspěvekod Montrey » 06 čer 2011, 10:34

Jen si chci zafilosofovat o vyspělosti mimozemských civilizací.

Moje teorie vychází z toho, že Zemi skutečně navštěvují. Možná ne tak, jak to vidíme na různých fake videí, ale někde v nich je prapůvod jak to může být a pochybuji, že by nedisponovali technologii, aby se v naší atmosféře zkrátka zamaskovali. Je důvod se jich bát? Myslím si, že ne, pokud nás sledují tak dlouho jak se říká, již od Máyské říše a možné ještě déle. S úmyslem naší smrti, by nečekali tak dlouho a zničili nás, dokud jsme házeli klacky. Tudíž nastává otázka Proč nás nechali žít? Jsou doopravdy natolik mírumilovní, aby nás nechali žít a čekali s naší mentalitou, až se dostaneme na evoluční stupeň, kdy je budeme schopni ohrozit? To určitě ne. Tak tedy proč? Jsme jejich experiment? Je dokázáno, že lidská rasa není ze Země, ale z nějakého "asteroidu", na zem spadnutého. Na tuto možnost mě nenapadá žádná odpověď. Otázek je spousta, ale odpovědi mi chybí. Z toho plyne, že pokud si vezmeme ten asteroid tak asteroid se musel z něčeho ulomit. Z něčeho ulomeného museli být i tam naše zárodečné buňky. A teď přichází to zajímavé. Na tisíci světech se mohl začít vyvíjet člověk a právě nastává dobrá otázka... Je Země nejrychlejší? V tom případě už někde může být člověk o 5000 let dopředu, sami víte, čeho naše věda dosáhla za posledních 50 let (od počítače, přes plasmové motory, po mikrovlnky a internet). Oni mohli mít dalších 5000 let na vývoj a teď nás chrání. Pro mě jediné možné vysvětlení proč nás "navštěvují". Oni nás považují za své mladší sourozence a hlídají nás, aby jsme neudělali nějakou pitomost. Například jak několikrát selhal urychlovač částic z ničeho nic se vypl. Po půl roce nové zkoušky ho zase něco vyplo. Že by ta zmiňovaná ochrana?

Cestování po vesmíru. Vesmír svoji rozlohou je přímo strašidelný. Až si lehnete, zkuste si představit naši Zemi, poté sluneční soustavu, pak galaxii atd. zjistíme, že rychlost světla (lidstvem ověřená maximální rychlost) nestačí pro překonávání vzdáleností vesmíru. Musí umět ohýbat časoprostor.

Obrázek

Tato technologie je nám na míle vzdálená a jsme schopni jen maličkého náznačku otevírání červích děr. A jakými zbraněmi disponujeme? Bez problému bychom rozbili planetu. Pokud Frajeři (budeme jim tak říkat, zní to líp než UFO nebo mimozemšťané *1) pro naši návštěvu musí otevírat minimálně 2 červí díry. Z toho plyne, že díru musí otevírat samotná loď a nikoli nějaká základna na jejich planetě. Musí mít tak obrovskou destruktivní sílu, že máme veliký důvod se obávat v případě jejich nepřátelství k nám.

Ze všech pozorování Frajerů vždy vyplývá, že loď se pohybuje na anti-gravitační bázi (nebo něco tomu podobného) a máme tu další problém. Pokud jsou schopni pro loď zrušit gravitaci a ještě s ní otevřít červí díru do jiné části vesmíru. Můžeme si představit množství energie, které tato loď musí sebou mít. Troufnu si říct, že množství energie pokud si ji nevytváří po cestě, tak musí být takové, že by vydrželo napájet zemi několik měsíců.
Naštěstí Frajeři, jsou vážně frajeři a nechtějí Zemi zničit z nějakého důvodu. A o tom bych rád diskutoval zde:

PS: nejsem urážlivý a rád pokecám o všem. Pokud by rád, někdo nějaký osobní chat (nejsem zastánce PM, kvůli nepravidelností mích příchodů) pište sem na ICQ: 446 753 997

EDIT: 7.6. 9:00 - 5000 let vývoje
Naposledy upravil Montrey dne 07 čer 2011, 08:00, celkově upraveno 2
Montrey
Školák
Školák

Re: Vyspělost mimozemských civilizací

Příspěvekod Climatic » 06 čer 2011, 20:58

Velice zajimavý.Zajímalo b y mě jaký k nám musí mít "postoj".Jestli jsme pro něco něco jako pro nás pavouci,komáři apod(ne pro všechny)-
Climatic
Školák
Školák

Příspěvekod Montrey » 07 čer 2011, 08:08

Postoj k nám je určitě ryze přátelský ;) Už by nám ublížili dávno předtím
Montrey
Školák
Školák

Příspěvekod Climatic » 07 čer 2011, 11:37

Třeba nás jenom "pěstujou" :)
Climatic
Školák
Školák

Příspěvekod KillerLP » 08 čer 2011, 15:54

Moc zajímavý článek,Montrey :) Mimochodem, též mě vždy velmi zajímalo tohle, ale souhlasím, ublížili by nám už dávno, kdyby proti nám měli něco. Stejně, kdo ví .. :)
"Kdo trpí sám, ten trpí mnohem tíž, že vidí štěstí druhých přes svůj kříž."
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Montrey » 08 čer 2011, 16:48

Climatic píše:Třeba nás jenom "pěstujou" :)

Napadla mě tato možnost, ale není jediný rozumný důvod proč pěstovat lidi. To by bylo pravděpodobnější, že by od nás chtěli obyvatelnou planetu, ale tu nechtějí...
Montrey
Školák
Školák

Příspěvekod Climatic » 08 čer 2011, 21:07

Co ty víš čím se oni živí.Třeba nás potřebujou k úplně jinýmu účelu.Nebo nás možná chovají jako my zvýřata v Zoo...Prostě pro zábavu nebo pro rozmnožování...
Climatic
Školák
Školák

Příspěvekod Montrey » 09 čer 2011, 09:33

Takže... pokud nás pěstují na jídlo vyzvedávali by si tu třeba milion lidí pravidelně ;) a to se nikdy nestalo... představ si, že ty zjistíš, že ti dochází jídlo tak si uděláš novou farmu (lidi) budeš čekat miliony let, než ti "dorostou" pokud nás chcou na maso :D tak by jedli už neandrtálce ;) a nečekali až do teď... a ZOO? to je až absurdní pokud dělají Zoo musí nějak předávat informace LIVE videozáznam na svou planetu, což jednak není jednoduchý a druhak ono se nic moc tak vtipnýho mezi lidma běžně neděje...
Montrey
Školák
Školák

Příspěvekod Climatic » 09 čer 2011, 14:11

ANo ale ty sem pleteš naše technologie.Nemusí být v pevným stavu.Můžozu být povznesení.To,že denně umíra statísíc e lidí zvýřat apod...Nejsme jediná planeta apod...
Climatic
Školák
Školák

Příspěvekod Climatic » 09 čer 2011, 14:12

Třeba nás jen z koumaj,zkoumají naše pocity,naše činy,emoce apod.
Climatic
Školák
Školák

Příspěvekod Montrey » 14 čer 2011, 12:08

Climatic píše:ANo ale ty sem pleteš naše technologie.Nemusí být v pevným stavu.Můžozu být povznesení.To,že denně umíra statísíc e lidí zvýřat apod...Nejsme jediná planeta a pod...

Promiň, ale tvoje zvÝřat samo mluví o tvé inteligenci a svádět umírání lidských a živočišných životů na mimozemskou civilizaci je jedna z nejabsurdnějších věcí co jsem, kdy slyšel. Nevím, zda si viděl dokument Rok 2012: Máyská proroctví a kruhy v obilí, ale určitě se na něj podívej. Je celý na Utubu.
Montrey
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 14 čer 2011, 12:28

Já si osobně myslím, že ve vemíru a globálně v celým univerzu nemůžeme být samotinký. Dál si myslím, že nějaké jiné druhy můžou být nejen "Vybavenější", můžou existovat i druhy, co znaj tak maximálně "šutr".
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Climatic » 14 čer 2011, 19:58

Montrey píše:
Climatic píše:ANo ale ty sem pleteš naše technologie.Nemusí být v pevným stavu.Můžozu být povznesení.To,že denně umíra statísíc e lidí zvýřat apod...Nejsme jediná planeta a pod...

Promiň, ale tvoje zvÝřat samo mluví o tvé inteligenci a svádět umírání lidských a živočišných životů na mimozemskou civilizaci je jedna z nejabsurdnějších věcí co jsem, kdy slyšel. Nevím, zda si viděl dokument Rok 2012: Máyská proroctví a kruhy v obilí, ale určitě se na něj podívej. Je celý na Utubu.

Nepochopil jsi mou odpověd.:).Nikomu a ničemu nedávám nic za vinu jen jsem poukázal an ten fakt.A třeba to může mít souvislost.Jsem s itrochu "zafylozofoval".
ps:Za tu hrubku se stydím :-/
Climatic
Školák
Školák

Příspěvekod Montrey » 17 čer 2011, 10:44

Climatic píše:
Montrey píše:

Nepochopil jsi mou odpověd.:).Nikomu a ničemu nedávám nic za vinu jen jsem poukázal an ten fakt.A třeba to může mít souvislost.Jsem s itrochu "zafylozofoval".
ps:Za tu hrubku se stydím :-/

To je krásný, že se stydíš :D, ale "zafYlozovat" je další ;) mno neřeš to... podle mě to souvislost nemá. Můj názor, už jsem řekl a za ním si stojím =)
Montrey
Školák
Školák

Příspěvekod Climatic » 18 čer 2011, 20:18

...Každý,má svůj názor.No dělám chyby no...:)
Climatic
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 18 čer 2011, 20:19

Ale nikomu to nevadí, moje "čárky" nejsou taky dokonalost.
:D
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Další

Zpět na Mimozemšťané a paranormální jevy