od tommasi » 22 lis 2011, 21:24
Nevím přesně kam můj příspěvek zařadit,tak to zkusím tady.Stalo se to asi před deseti lety a dodnes mi to nikdo nedokázal vysvětlit.Bydlel jsem v krajském městě kousek od středu.Asi pět zastávek tramvají ode mě si v jednom starším domě pronajal byt můj kamarád s přítelkyní.Jednou večer mi kamarád volal,jestli bych nemohl přijet že mi chce ukázat něco zajímavého.Sedl jsem na tramvaj a jel k němu.Přivítal mě slovy,pojď dál to budeš koukat.Postavil se ke zdi a položil na ni ruku.Řekl mi ať udělám to stejný.Po chvilce se mě zeptal jestli to taky cítím.Odpověděl jsem že ne a že nevím co bych měl cítit.Řekl mi ať lehce přiložím dlaň ke zdi a chvíli čekám.Stál jsem tam a najednou jsem to ucítil.Nevím jak přesně to vysvětlit,ale najednou mi pod dlaní něco projelo.Jako kdyby vzduchova bublina nebo tak něco.A za chvíli druhá a další,pořád dokola.Některé menší ale některé velké tak že byli vidět ještě než sjely k ruce a úplně nám zvedaly dlaně.Jezdily jen směrem dolů a na všech zdech v bytě pořád dokola,ve dne v noci.Dodnes to oba nechápeme.Tak kdyby měl někdo nějaký vysvětlení,tak budeme moc rádi.Díky