Vyvolání

Máte nejaké zážitky?

Vyvolání

Příspěvekod LordFilth » 28 úno 2011, 06:36

Dobrý den
Nedávno mi zemřela babička, byl dost mladá, bylo jí 58 let. Jak a proč zemřela je mi dodnes nejasné a proto bych se chtěl zeptat jí osobně. Zde na foru jsem nenašel žádny návod a proto zakládám topic. Jde mi jen o komunikaci, a proto bych prosil ty zkušené, aby mi poradili nějaký jednoduchý rituál a hlavně odvolání.
Budu vděčný za každou radu, jen mi to, prosím Vás, nerozmlouvejte, děkuji.
PS: Máme v plánu to udělat s otcem, ketrého ale neměla příliš v lásce, je to dobrý nápad nebo do toho mám jít sám?
LordFilth
Školák
Školák

Re: Vyvolání

Příspěvekod madcatz007 » 08 bře 2011, 09:58

no...jako neni zadny pevny navod jak "vyvolat ducha" . logicky by stacilo si to naformulovat sam a udelat nejake to vhodne prostredi...nemela by byt zatazena obloha a dalsich par veci...ritual ti rozhodne nedoporucuji jestli o tom vis kulove a navic ritualy tohoto druhu nejdou delat jen tak...potrebujes praxi, pomucky a dela se v urcitou dobu na urcitem miste...podle me by ti bohate stacila ouija board (spiritisticka tabulka)...a pouzit ji nekde kde byvala casto...idealne pokud mozno tam kde zemrela...ouija board si muze vyrobit kazdy...funguje to i na kusu kartonu s panakem na chlast...(nevim jiste jestli tam musi byt i to slunce a mesic...)

jestli envis jak to vypada tady mas obrazek...musi tam byt vse co na te desce...krome tech obrazku ovsem...pismena A-Z , cislice 0-9, ano a ne, no a neco podle ceho poznas ze ukoncuje konverzaci...napr nashledanou...

Obrázek

tady mas i videjko jak se to pouziva

jeste te chci upozornit ze to neni zadna sranda a k nicemu jinymu nez k tvy babicce ti ji nedoporucuju pouzivat... ne vzdy to dopada dobre - viz. video (i kdyz todle je fake ale klidne se to stat muze)

vystraha pro ty, kterym by se jen tak nahodou zachtelo delat s tim kraviny (sice asi dalsi fake ale i tohle se stat muze... ouija board neni clovece nezlob se

no snad sem pomohl pak napis jak to s tebou dopadlo :) zdravi čičík PS: čičík is back :-D teste se
Obrázek
madcatz007
Školák
Školák

Příspěvekod LordFilth » 08 bře 2011, 16:35

:) téma už neni aktuální, ale díky moc !no1
LordFilth
Školák
Školák

Příspěvekod madcatz007 » 09 bře 2011, 21:40