Moderátor: martink
verca029 píše:A nebo jak jsme se tu ocitli?jsme z opice?nebo nas stvoril buh?nebo ?

PA7RICK píše:verca029 píše:A nebo jak jsme se tu ocitli?jsme z opice?nebo nas stvoril buh?nebo ?
Toto je základní otázka života na kterou nemá nikdo odpověď. Někdo říká že nás stvořil bůch, někdo říká že jsme z opic. Dokonce jsem slyšel teorie že nás sem přivezli mimozemšťané a tato země není vůbec naše. Já osobně se cítím jako inteligentní zvíře navrcholu potravního řetězce, ale zároveň cítím že mám něco více než zvíře. Například chápání světa a vesmíru a především času. Také nevylučuji možnost stvoření bohem. Někdo říká že na to aby věřil potřebuje důkaz, ale to je jako rozbalit dárek ještě předtím než ho dostanete. Já osobně v boha věřím ale nemam rád různé skupiny náboženství například církev,jehovisté,křesťani,babtisté,muslimy atd. všichni mají podobné zákony ale budou mezi sebou válčit kvůli drobnostem. Všichni říkají ta moje víra to je to nejlepší, a to je právě to co víru podlamuje, když člověk věřit chce takprostě věří aniž by musel být v nějaké sektě. Je taky zajímavé že statanismus a víra v ďábla je jen jedna. Nikomu jeho vyznání neberu ať si každý dělá co chce. Posmrti se dozvíme pravdu úplně všichni.

lykantrop píše:1) zvíře je také chytré, někdý více než člověk, co se týče způsobu života a lovu.
2) jen zbraně nás staví výše, přesto bez nich jsme nic. A i se zbraní nemusíš přežít. Zvíře má také zbraň, například jed.
3) Chceš říct, že zvíře nevnímá to, co se stalo? Že utržel poranění nohy právě v tom a tamtom boji? Nechtěj mě rozesmát!

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků