Zářící kuličky

Máte nejaké zážitky?

Zářící kuličky

Příspěvekod Algawaen » 26 lis 2010, 15:23

Nejprve se chci omluvit, jestli zde toto téma již někde existuje. Popravdě toho zde je mnoho a nestihla jsem projít vše. Také nevím přesně, kam to zařadit, ale snad jsem se trefila.

Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, nebo nemáte podobné zkušenosti s různě velikými zářícími kuličkami, které se vyskytují u lidí ale i volně v prostoru. Kuličky které často vídám jsou různě veliké, od velikosti špendlíkové hlavičky zhruba po velikost malého skákacího míčku (hopík, jestli rozumíte). Jsou obvykle bílé, někdy šedé. Viděla jsem i černé nebo tmavé. Někdy je vídám nad hlavou člověka, někdy z pravé či levé strany hlavy. Jindy je vidím jak letí někam prostorem zpravidla na nějakou stranu nebo shora dolů. Nemívám špatný pocit. Vídala jsem je vždy, ale jako malé dítě ne tak dlouho, obvykle jen jako záblesk. Nyní jsem již schopná je pozorovat i pár vteřin, než zmizí někam v prostoru.

Mám několik teorií, co by to mohlo být. Ale zajímá mně váš názor, tak je sem zatím prezentovat nebudu. Děkuji za odpovědi :-)
Algawaen
Školák
Školák

Re: Zářící kuličky

Příspěvekod mohamed » 27 lis 2010, 08:34

ahoj taky by mě zajímalo co to přesně je. Někdy jsem se dočetl že jsou to prostě duchové duše lidí co už nejsou na tomhle světě nevím jestli je to pravda.mám doma moc fotek s těmahle "kuličkama" od malých po velké od jedné až po stovky na jedné fotce i v pohybu mám jednu vyfocenou kdy na jedné fotce je vlevo vedle kamarádovy hlavy a druhé hned o pár vteřin ji má nad hlavou a mám jednu vyfocenou obrovskou která prolétá nad ohněm a je plná kouře je velká jako lidská hlava fakt paráda ale naživo jsem je ještě nikdy neviděl :)
mohamed
Školák
Školák

Re: Zářící kuličky

Příspěvekod Algawaen » 27 lis 2010, 09:31

No, já si právě úplně tak nemyslím, že to jsou duchové. Spíš astrální průvodci, nebo cestovatelé. Nemluvím tady totiž o věcech, kteří zde mnozí lidé nazývají orby a snadno se dají zaměnit s prachem na objektivu.
Mluvím tu o něčem, co nehledám na fotkách. Je pravda, že pár orbů (mohu-li tomu tak říkat) se mi už také podařilo zachytit. Avšak toto za ně nepovažuji.
Algawaen
Školák
Školák

Zpět na Duchové a poltergeist