Nejprve se chci omluvit, jestli zde toto téma již někde existuje. Popravdě toho zde je mnoho a nestihla jsem projít vše. Také nevím přesně, kam to zařadit, ale snad jsem se trefila.
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, nebo nemáte podobné zkušenosti s různě velikými zářícími kuličkami, které se vyskytují u lidí ale i volně v prostoru. Kuličky které často vídám jsou různě veliké, od velikosti špendlíkové hlavičky zhruba po velikost malého skákacího míčku (hopík, jestli rozumíte). Jsou obvykle bílé, někdy šedé. Viděla jsem i černé nebo tmavé. Někdy je vídám nad hlavou člověka, někdy z pravé či levé strany hlavy. Jindy je vidím jak letí někam prostorem zpravidla na nějakou stranu nebo shora dolů. Nemívám špatný pocit. Vídala jsem je vždy, ale jako malé dítě ne tak dlouho, obvykle jen jako záblesk. Nyní jsem již schopná je pozorovat i pár vteřin, než zmizí někam v prostoru.
Mám několik teorií, co by to mohlo být. Ale zajímá mně váš názor, tak je sem zatím prezentovat nebudu. Děkuji za odpovědi :-)