začínám se bát

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Re: začínám se bát

Příspěvekod Sam Tektzby » 23 říj 2011, 19:32

Na tu plíseň použij solnej roztok tři díly soli a jeden díl vody a potři to, jinak existujou i takový tyčinky. Ta tv to je technikej problém asi odchází obrazovka a nebo máš nedotek v anténovém konektoru a co se týče elektřiny, buď špatná zásuvka (což by v bytě se zvýšenou humiditou bylo normální) a nebo odchází napájecí kábl.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod marionelle » 23 říj 2011, 19:37

To téma začíná zavánět příspěvkem pro kutily :-D, tak abych tomu dala trochu tajemný nádech, tak se to děje převážně v noci....mezi půl dvanáctou a půl jednou...to totiž ještě vesele surfuji po internetu :-). A taky bych si měla vyměnit těsnění v oknech, protože mi tam fouká, ale divný je, že z rohu místnosti :-D
marionelle
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 23 říj 2011, 19:40

Z rohu jo, co je to za stavbu. Kolikrát se stane že se pod domem může hýbat podloží (hlavně u starých domů a chalup). Pak je možný, že zvýšená vlhkost pronikne mezi zdivo a vnějším vlivem chladne. Jinak bych pozval skupinu EPRV 777 ať ti to tam proměřej :)
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod marionelle » 23 říj 2011, 19:50

Se skupinou EPRV 777 samozřejmě počítám, ale zřejmě se nejdřív musím sama přesvědčit, že je to potřeba. Protože, kdyby mi tam naběhli hned a případně to odvedli a já nic neuvidím, tak jak se znám, tak budu stejně pochybovat o tom, jestli tam vůbec něco bylo. :-D I když si asi nejdřív seženu nějakého dobrovolníka, který mi bude oporou ve chvíli, kdy to budu zjišťovat, protože samotné se mi do toho moc nechce. Ono je totiž docela nepříjemné už jen to, když sedím v obýváku a v kuchyni mi zničehož nic spadne v noci víko z odpadkového koše. Naštěstí si hraji na hrdinku a jdu se tam rychle podívat, co to bylo :-D
marionelle
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 23 říj 2011, 20:17

Vice hlav více smyslů, chtělo by to pohled i tý třetí strany a nebál bych se na to kluky poslat hned, ale jak chceš.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod marionelle » 31 říj 2011, 09:41

Udělala jsem chybu, když jsem na to promluvila? Na zdejší rady jsem to požádala, aby to odešlo. Ale možná jsem udělala chybu, nevím. Řekla jsem, že pokud je to zlá, nečistá duše, aby opustila tento dům, ale pokud je duše čistá a potřebuje pomoc, tak jí pomohu, pokud to svedu. Pak jsem šla spát a celou noc se nic nedělo, ostatně jako vždy :-). Nedokážu si ale vysvětlit sen, který se mi zdál až ráno, kdy už jsem měla vstávat. Nařídila jsem si opakované buzení na deset minut a trochu jsem si ještě poležela. V tu chvíli se mi zdál sen. Vím, že to byl sen, protože v tom snu jsem svítila lampičkou a venku byla tma, ale ve skutečnosti se venku už rozednívalo, protože bylo něco kolem sedmé hodiny. V tom snu se mi zdálo, že se mi něco zahýbalo vedle postele. Neviděla jsem nic konkrétního jen něco šedého...pak nebylo vidět nic a najednou se mi od nohou posunula deka. Nic jiného jsem neviděla.Zvláštní je, že jsem si všechno uvědomovala i rady, které jsem si přečetla tady na fóru....vím, že jsem si v duchu říkala, že by se mi to fakt přišlo ukázat? A mám i dojem, že jsem z toho měla dokonce radost....až do chvíle, než jsem to uviděla. To už to ale sedělo na mě, tedy spíš na mé hrudi, koukalo mi to do očí....a pak to zničeho nic začalo neuvěřitelně zběsile přelézat z jedné strany postele na druhou. Prostě se to po mě několikrát za sebou neuvěřitelně rychle proběhlo. Byla jsem z toho docela vyplašená, protože jsem nikdy nic tak děsivého neviděla. Tedy spíš ta obrovská rychlost, s jakou mi to přebíhalo přes hrudník. V tom snu jsem se ale mohla v pohodě hýbat i mluvit. Najednou jsem si uvědomila, že si asi pro sůl nedoběhnu, tak jsem si vzpomněla na otčenáš a začala ho odříkávat. V tu chvíli mi začal zvonit budík v mobilu, tak mě to z toho snu vytrhlo. Teď mi řekněte....jsem už tak zpitomělá z toho, jak si tady čtu různé příspěvky až se mi o tom zdálo nebo se mi fakt přišlo něco ukázat? Musím podotknout, že to co jsem viděla, to nebyla zrovna moje představa ducha.....ducha jsem si představovala jako průsvitného člověka. Tohle mi ale moc člověka nepřipomínalo. Ještě chci podotknout, že na radu Sama jsem si tu noc dala pod každou matraci otevřené nůžky a do úložného prostoru pro jistotu nasypala trochu soli. Měla jsem tam mít druhý den návštěvu, tak jsem se chtěla ujistit, že se jim v noci nebude nic zdát :-)
marionelle
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 31 říj 2011, 13:22

To zase ne, reakce nebejvaj v tomhle ohledu nebezpečný. Jen by bylo dobrý vědět původ, jestlise jedná o spirituální věc, nebo něco jiného.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod marionelle » 31 říj 2011, 14:23

No, pakliže se nejedná o spirituální věc, tak to beru jen jako hloupý sen, který je odrazem toho, co se mi poslední dobou honí v hlavě, když si čtu tyto stránky a celkově a když se zamýšlím nad touto problematikou. Halucinace to nebyly, protože mě probudil ten budík. Jen mě zarazilo, že se mi zdá o něčem, co jsem v životě neviděla. Ale kdo ví, třeba se mi smísilo pár hororů a vědecko-fantastických filmů dohromady a vylezlo z toho tohle. Jen mě napadla ta spojitost s nůžkami, ale když říkáš, že takovéhle reakce nebývají, tak jsem v klidu, protože bych čekala, že se mi bude zdát třeba o létajícím prostěradlu s dírama místo očí, ale tohle bylo moc :-).
marionelle
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 31 říj 2011, 22:45

To by jsi se divila, co může za halucinace a bludy všeobecně mozek odpálit a to jen z malý chemický, psychologický, fyzický chyby, či vjemu.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod marionelle » 31 říj 2011, 23:05

Nedivila....ale pokud se jedná o sny a nemám problém rozlišit zda šlo o sen či skutečnost a navíc netrpím pravidelnými nočními děsy, pak mám dopamin ve správném množství a na správném místě a nemusím mít obavu z toho, že by to mohl být výplod chorého mozku. Jak už jsem napsala výše, spíš to bude tím, že si každý den čtu spoustu hrůzostrašných příběhů zde na fóru po dobu již dvou měsíců....to by v tom byl čert, abych z toho neměla noční bludy :-D
marionelle
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 01 lis 2011, 01:06

Dopamin je jeden z mála, v mozku tý chemie je víc a stačí malá disbalance a můžeš vidět podivnůstky. No každopádně to nemusí bejt ani o chemii, například bylo dokázáno, že za minimálního přísvitu světla, zvuků, či společnosti si to mozek začne sám vytvářet.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod marionelle » 01 lis 2011, 03:34

stále se bavíme o snech nebo pokračuje přednáška o duševních chorobách? Máš jednu vlastnost Same shodnou s našimi politiky...bez ohledu na to, kam se stočí téma si vedeš dál tu svou. Ale nevím, co tě k tomu vede? Sen? Tobě se sny nezdají? Pakliže je člověk nemocný, když se mu zdají sny, pak jsem pacient od malička :-)). I když z mého pohledu bych se spíš pozastavila nad člověkem, který žádné sny nemá...ale to už jsme jinde....
marionelle
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 01 lis 2011, 17:25

Oki už mlčím. Snažil jsem se pomoct a vysvětlit a ty mě tu takhle znevažuješ?! Jak chceš už mlčím, když jsem jako ten politik.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Razorka Tektzby » 01 lis 2011, 20:32

Abych byla upřímná, tak jsem měla včera nutkání se taky vyjádřit k tomu dopaminu a napsat něco pro zajímavost :D Nicméně jsem se do toho nechtěla cpát...takže drahý nezoufej, jsme politici oba :D :-*
|\/|1£µ_|µ $4|\/|3č|{4 73|{72ߥ |\|4\/žÐ¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek Obrázek
Razorka Tektzby
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod marionelle » 01 lis 2011, 21:34

Omlouvám se, jestli jsem se tě nějak dotkla Same, jen mi přijde, že jsme se tak rapidně odchýlili od tématu, že žádná z odpovědí nepovede k mé původní otázce. Přišla jsem na fórum s tím, že nemám "problém" já, ale ostatní okolo mě a také s tím, že chci přijít na to o co jde, protože mi to celkem nahání husí kůži a vrtá hlavou, proto jsem se i zaměřila v noci na to, co se mi zdá. Jinak jsem se svými sny nikdy nijak moc nezaobírala, neměla jsem důvod. To, že jsem to sem uvedla bylo spíš jen ze zvědavosti, jestli to může mít celé nějakou souvislost, ale místo toho se mi dostává odpovědi, jako by to byl hlavní problém. Ráda si popovídám i o tom, jak funguje lidský mozek a nikdy nebude těch informací dost, protože je to nejméně probádaná část lidského těla. Nicméně je to spíš na jinou větev, nebo jak vy říkáte vlákno. Díky za ochotu, žes mi chtěl nějakým způsobem pomoci, možná jsem trochu netrpělivá a chci mít odpovědi přímé a jasné. Každopádně jsem ráda, že jsem navštívila toto fórum. Mějte se tu a snad někdy.
marionelle
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 01 lis 2011, 22:30

Kdo chce pomoc, nechá si pomoc.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Konzultace při problémech s duchy