od marionelle » 31 říj 2011, 09:41
Udělala jsem chybu, když jsem na to promluvila? Na zdejší rady jsem to požádala, aby to odešlo. Ale možná jsem udělala chybu, nevím. Řekla jsem, že pokud je to zlá, nečistá duše, aby opustila tento dům, ale pokud je duše čistá a potřebuje pomoc, tak jí pomohu, pokud to svedu. Pak jsem šla spát a celou noc se nic nedělo, ostatně jako vždy :-). Nedokážu si ale vysvětlit sen, který se mi zdál až ráno, kdy už jsem měla vstávat. Nařídila jsem si opakované buzení na deset minut a trochu jsem si ještě poležela. V tu chvíli se mi zdál sen. Vím, že to byl sen, protože v tom snu jsem svítila lampičkou a venku byla tma, ale ve skutečnosti se venku už rozednívalo, protože bylo něco kolem sedmé hodiny. V tom snu se mi zdálo, že se mi něco zahýbalo vedle postele. Neviděla jsem nic konkrétního jen něco šedého...pak nebylo vidět nic a najednou se mi od nohou posunula deka. Nic jiného jsem neviděla.Zvláštní je, že jsem si všechno uvědomovala i rady, které jsem si přečetla tady na fóru....vím, že jsem si v duchu říkala, že by se mi to fakt přišlo ukázat? A mám i dojem, že jsem z toho měla dokonce radost....až do chvíle, než jsem to uviděla. To už to ale sedělo na mě, tedy spíš na mé hrudi, koukalo mi to do očí....a pak to zničeho nic začalo neuvěřitelně zběsile přelézat z jedné strany postele na druhou. Prostě se to po mě několikrát za sebou neuvěřitelně rychle proběhlo. Byla jsem z toho docela vyplašená, protože jsem nikdy nic tak děsivého neviděla. Tedy spíš ta obrovská rychlost, s jakou mi to přebíhalo přes hrudník. V tom snu jsem se ale mohla v pohodě hýbat i mluvit. Najednou jsem si uvědomila, že si asi pro sůl nedoběhnu, tak jsem si vzpomněla na otčenáš a začala ho odříkávat. V tu chvíli mi začal zvonit budík v mobilu, tak mě to z toho snu vytrhlo. Teď mi řekněte....jsem už tak zpitomělá z toho, jak si tady čtu různé příspěvky až se mi o tom zdálo nebo se mi fakt přišlo něco ukázat? Musím podotknout, že to co jsem viděla, to nebyla zrovna moje představa ducha.....ducha jsem si představovala jako průsvitného člověka. Tohle mi ale moc člověka nepřipomínalo. Ještě chci podotknout, že na radu Sama jsem si tu noc dala pod každou matraci otevřené nůžky a do úložného prostoru pro jistotu nasypala trochu soli. Měla jsem tam mít druhý den návštěvu, tak jsem se chtěla ujistit, že se jim v noci nebude nic zdát :-)