začínám se bát

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

začínám se bát

Příspěvekod marionelle » 02 srp 2011, 11:07

Rozhodla jsem se Vám napsat, protože mi přijdou některé věci, které se kolem mě v poslední době dějí, příliš podivné na to, aby to byla jen náhoda. Před třemi lety jsem si koupila byt a po rozchodu s dlouholetým přítelem, jsem se do něho nastěhovala. Nic zvláštního jsem v té době nezpozorovala, i když jsem tam bydlela sama (tedy tehdy mi to zvláštní nepřipadalo). To že jsem pravidelně usínala v obýváku na gauči a probudila jsem se vždy až kolem třetí hodiny ranní, abych se přesunula do ložnice, jsem brala jako běžnou věc. Občas se mi sice stalo, že mě cosi probudilo, nebo spíše jsem se něčeho lekla tak, až jsem se probudila, mi také nepřipadalo divné. Naopak, občas jsem si dělala legraci v práci, že mám v bytě asi duchy, když mi z ničeho nic zhaslo světlo a když jsem hledala židli, abych se podívala jestli nevypadly jističe, tak se opět samo rozsvítilo a pořád dokola.... prostě jsem to brala jako spoustu náhod, ale v bytě jsem se nebála. Podivně mi začalo být až tehdy, kdy mi několik lidí, nezávisle na sobě popisovalo podobné pocity, když spali u mě v ložnici. Pamatuji si, že mě samotné se kdysi zdál sen, že mi někdo obchází kolem postele, ale v tom snu jsem nechtěla oči otevřít, aby neviděl, že o něm vím. Jediný pocit, který to ve mě zanechalo byl ten, že jsem se divila, jak živý sen to byl. Jenže jednou u mě přespala sestra..bylo něco po třetí hodině ranní, když jsem se náhle vzbudila a měla jsem sucho v puse...koukala jsem do stropu a asi po minutě na mě promluvila sestra. Byla jsem překvapená, že také nespí....ptala se mě, jestli spím a že se jí zdál ošklivý sen, že na ni něco sáhlo a že se nemohla hýbat ani křičet a že ji to začalo dusit. Nevěděla jsem, jak ji rozptýlit, tak jsem si začala dělat legraci, že to byli ufouni a že je v místnosti suchý vzduch, proto nemohla dýchat. Sestra se usmála, uklidnila a usnula. Co mne ale zarazilo, že nový přítel měl stejný problém. Začal opět vyprávět, že měl ošklivý sen, kdy se nemohl pohnout ani křičet a že věděl, že stojí někdo u postele, ale neviděl, kdo to je, protože se bál otevřít oči. Z toho jsem byla už trochu znepokojená, řekla jsem mu, že už sestra měla podobný problém. Když jsme měli na návštěvě jeho čtyřletou dcerku, která v noci spala mezi námi a v půl čtvrté nás začala vzbouzet, abychom už vstávali, že se bojí, tak už mi moc do zpěvu nebylo. Obzvlášť, když začala vyprávět, že viděla někoho stát u mé strany postele. Měsíce plynuly, nic se nedělo, nakonec, jak už to tak bývá, jsem se s přítelem také rozešla a i když jsem v ložnici spala sama, tak jsem žádný větší strach nepociťovala. Nyní jsem krátce s mým novým přítelem a velice mě potěšilo to, když u mě začal spát, že si na žádné špatné sny nestěžoval. Vůbec jsem se o minulých zkušenostech nezmiňovala, abych ho třeba nevystrašila. Až do včerejška. V pátek mi pomohl přestěhovat skříň z ložnice do předsíně a celkově mi pomohl trochu zútulnit byt. Nevím, jestli to mělo nějakou souvislost, ale v sobotu ráno mi řekl, že měl ošklivý sen...podotýkám, že jsem na tuto větu už trochu alergická.....prý se nemohl hýbat, ani křičet, nemohl se nadechnout a myslel, že mu prasknou bubínky v uších. Prý nikdy takový hluk neslyšel. Říkal, že to byl hluk, jako by se zapnula cirkulárka, vrtačka a sbíječka dohromady. Mohlo to prý trvat tak deset vteřin, ale bylo to prý hrozné. Prý se nikdy ještě tolik nebál. Také si stěžuje, že poslední dobou je v bytě hrozná zima, hlavně v ložnici. Je fakt, že jsem se probudila 2x úplně zrmzlá, ale přisuzuji to spíš ošklivému letnímu počasí. Chtěla jsem se Vás zeptat na Váš názor, co by to mohlo být a jak se proti tomu případně chránit. Četla jsem už nějaké články, tak jsem si včera na noc zapálila svíčku a dala jsem křížek nad postel. Nejsem křtěná a v kostele jsem byla pouze na exkurzi, modlit se neumím, neznamená to ale, že v nic nevěřím.
marionelle
Školák
Školák

Re: začínám se bát

Příspěvekod skupina EPRV777 » 02 srp 2011, 11:22

Dobrý den.
Může se zde jednat o několik faktorů za prvé bych usuzoval naznačný stres spojený s nějakým druhem patogenní zóny například zvýšeného EMP nebo EMF pole tam kde spíte. Ale někdy tento pocit můžou vyvolávat i entity které dokáží toto pole různě ohýbat a pracovat s Váma pře váš strach a úzkost. Bylo by dobré aby jste mi podrobně popsala události, které tomuto jevu předcházeli. Zkusil bych se na to podívat a nebo můžeme u Vás provést v pžřípadě zájmu měření patogenních zón přístroji i provést vyšetření tohoto jevu přímo na místě i s odvedením entit pokud tam něco bude. V poslední době tohoto jevu přibývá a my se snažíme tyto jevy řešit na profesionální úrovni i s provedením záznamu na Infrakameru spolu se záznamem EVP a podle výsledků analýzy záznamů se potom rozhodneme co s daným jevem provedeme. Hlavně se nebojte to za prvé, za druhé nic nezkoušejte oslovovat a za třetí se to nesnažte vyhánět nějakým rituálem. Když tak mi můžete napsat na EPRV777@seznam.cz
Jarda
Skupina EPRV777
Hledej Pravdu Přijmi Pravdu Žij v Pravdě
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod marionelle » 29 zář 2011, 13:07

Tak jsem čekala, že mi za měsíc někdo přispěje nějakou radou, ale kromě Jardy ticho po pěšině. V bytě už bydlím opět sama, takže žádné spánkové paralýzy či jiné podivnosti neprobíhají (tedy alespoň o nich já nevím). To zjistím zase, až u mě bude někdo spát :-)). Problém je v tom, že se teď bojím vzít si třeba na víkend mé dva malé synovce, aby neměli podobné halucinace jako ostatní. Dá se proti tomu nějak ochránit? Také bych ráda věděla, zda je zapotřebí mít sundané v té ložnici zrcadlo, které přítel raději sundal po tom děsném snu. Já jsem ho zpět už nedávala, ale leží mi teď v koutě a připadám si trochu jako "*CENSORED*" s těmito opatřeními. Jinak jsem se svěřila rodině s tím, co jsem zde popisovala, tzn. ty sny mých blízkých apod. Byla jsem velice překvapená, když mi mamka řekla, že se něco podobného kdysi zdálo i tátovi, ale prý už je to tak rok či dva. Tátovi stála u postele černá postava, pravděpodobně žena a začala ho tahat za nohy. Též nemohl křičet ani nic jiného. Pak s sebou škubnul a postava zmizela. Zdálo se mu to, ale u nich v bytě, tudíž souvislost s mojí ložnicí v tom není. Jediná souvislost je ta, že v té době mi taťka chodil pomáhat s bytem, vymalovat apod. Vzpomněla jsem si na souseda, od kterého mám odkoupenou jeho starou ložnici, že mi něco podobného vyprávěl, jen s tím rozdílem, že mu žena seděla na rohu postele a vypadala, že pláče. Proč to sem ale všechno píšu....je zvláštní, že ač se nad tím snažím nepřemýšlet, vždycky se najde někdo, kdo mě k tomu přiměje. Nedávno jsem totiž potkala svoji bývalou kolegyni a bavili jsme se o různých věcech a padlo jméno mého souseda. Z kolegyně najednou vypadlo:"Jo to je ten, co všem vypráví, že ho po smrti navštěvovala jeho žena." Tak jsem se jen usmála a řekla jsem: "No, teď se asi přestěhovala ke mně". Tak by mě zajímalo, tedy pokud bych připustila, že je možné, že by to mohla být skutečně jeho žena, jestli by pomohlo, kdybych zašla na hřbitov k jejímu hrobu? Kdysi právě soused vyprávěl, že si za to asi může sám. Prý se nemá na hřbitov chodit hned po pohřbu, ale až za dva dny. Prý je to kvůli tomu, aby měla duše klid a mohla v klidu odejít. On tam ale ještě téhož dne šel a jelikož byla venku celkem zima tak prý řekl: "Jestli ti je zima, tak se přijď domů ohřát". No a od té doby to tam začalo. Nevím, jestli dědovi začalo ze samoty harašit, nebo ne, každopádně by nějaká souvislost mezi tím vším být mohla. Jsem laik, tajemné věci mě vždy lákaly, ale tyhle okolnosti mě teprve teď donutili se v tom trochu pošťourat. Byla bych ráda, kdyby mi dal někdo nějaké rady. Jsem totiž na vážkách, když se mně osobně nic zlého neděje, mám se tím zabývat? Protože si dost dobře nedokážu představit situaci, že by se něco zjevilo i mě v bytě, když jsem tam teď sama. Prosím o Vaše názory. Zatím z nikoho nic moc nevypadlo. Děkuji
marionelle
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 30 zář 2011, 00:23

Myslim ze to je nejaky byvaly najemnik Vaseho domu, ci bytu, ktery v dome zil pred Vami. Zmena v byte , kdyz Vas pritel stehoval skrin na jine misto, tohoto Ducha se dotykala nepriznive,a proto delal tak nelidske zvuky v jeho snu, aby Vas pritel nemohl spat. Ten Duch je veznen v tom dome kde bydlite, chce tam byt a dal najevo, ze nechce aby tam zili jini lide a aby se v byte delali zmeny. Tyto entity na sebe upozornuji, pokud se v byte dela rekonstrukce, ale treba i stehovani-premisteni nabytku! Jedna se o Dusi cloveka, ktery v tom byte mohl zit i zemrit, ci za zivota mel na dum-byt vzpominky. Take strach ma v tomto velkou roli, nebot cim vetsi strach ukazujeme, tim vice "obyvatele druheho brehu" a jejich nedokonale Duse, nam msti se. Cim vice strachu-tim vice negativit. Starch na sebe vaze jen negativitu.
neoslovujte to!, nemluvte s tim. Nebot jak zacnete komunikovat, a tato entita uciti Vas strach, bude situace jeste horsi a tato necista a nedokonala Duse, Vas bude snazit se na druhy breh prijmouti. Tyto Duse jsou nedokonale a trpi!! a nebot jsou nedokonale-maji radist z toho ze Vy trpite tez! Nekomunikujte, jdete klidne spat, poslouchejte pred spanim nejakou prijemnou musiku, mejte treba svetlo v noci, lampu,a snazte myslet na neco positivniho. Relaxujte!! Pokud mate opravdu strach, tak si dejte pred spanim nejaka 4 piva ci snapsy- alkohol v tomto pripade pomaha na uklidneni,a pak usnete. Nekomunikujte s tim!
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod marionelle » 30 zář 2011, 13:02

Děkuji za Vaši odpověď. Vše co tu popisujete již od oné události dělám. Myslím, že až mi přijde vyúčtování za elektřinu, že to bude nemalá částka, protože od té doby nejdu spát, aniž by mi nešlo rádio, televizor nebo nesvítila lampa. Tak se také stane, že svítím až do rána. Stejně tak s alkoholem to funguje, ale to se dá praktikovat jen občas, ne neustále :-). Ráda bych věděla, zda je možné vidět "TO" ve snu? Párkrát jsem měla totiž sen, byl to takový ten sen, kdy už se napůl probouzíte, že na mě někdo upřeně kouká velice blízko mého obličeje. Neměla jsem oči otevřené, takže předpokládám, že se mi to zdálo. Stejně tak u posledního partnera. Když jsem se otáčela čelem k němu, abych ho objala, tak mezi mnou a ním byl opět něčí obličej. Objevilo se to jen na okamžik a nemám pocit, že bych měla otevřené oči ani mě to nikterak nevylekalo. Ptám se proto, protože občas mívám sny, které jsou nějak spojené s realitou, která se právě děje. Asi před rokem se mi zdál sen, ve kterém chtěl můj přítel skočit z balkonu. V tom snu jsem na něho volala, aby to nedělal. Přesto přelezl a před tím, než skočil, tak se na mě podíval. Nebyl to ale on, byl to pro mě neznámý člověk. Druhý den jsem se od kolegyně, která bydlí ve stejné ulici dozvěděla, že tu noc skočil z okna nějaký muž, který trpěl maniodepresivní psychózou a byl teprve dva dny doma propuštěný z léčebny. Jeho manželka se ho prý snažila zadržet, ale nepodařilo se jí to. Nevím co se s ním stalo, zda přežil nebo zda zemřel, ani ve kterém vchodě se to stalo. Znám jen jeho příjmení. Takové sny už jsem měla víckrát, tak mě napadlo, jestli i ten obličej může souviset s něčím reálným, nebo pouze s výplodem fantazie.
marionelle
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 01 říj 2011, 02:48

Jiste ze ve snu To muzete videt. Nebot ve snu se nase Duse castecne zbavi materie a je s materialnim telem spojena jen za pomoci prispiritu, ktera je takova slaba, jemna stribrna nit. Pokud jsme ve fazi hlubokeho spanku, nase Duse cestuje a muze cestovat i videt nase minule zivoty, muze cestovat i na jinych planetach mimo planetu Zeme a mozne i castecne videt nase dalsi zivoty. Duse se ve spanku osvobodi od tela a muze hovorit i videt jine Duse , ktere nejsou na teto Zemi,ale i ty, ktere Zemi nikdy neobyvaly. Ano, ve spanku To muzete videt ai s tim hovorit. Vase Duse neni vazana telesnou hrubou hmotou, tak, jako ve stavu bdelem.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod marionelle » 01 říj 2011, 12:03

Říkáte, abych s tím nekomunikovala, ale neměla bych se pokusit nejdřív zjistit, o co vlastně jde a pak se podle toho teprve zařídit (např. pozvat profíka Jardu, aby to případně odvedl)? Kamarádka mi nabízela kyvadlo. Sama k tomu ale nemá odvahu. Já s tím ale neumím a příliš důvěry k tomu též nemám. Myslím si totiž, že pokud tady něco je, tak už by mi to za ty dva roky co tu trvale bydlím, dávno ublížilo, kdyby chtělo. Projevuje se to ale hlavně prostřednictvím druhých. Jen je těch lidí za tu dobu nějak moc najednou. Mně samotné se to najevo moc nedává, kromě těch snů. Může to ublížit mé rodině? Já totiž nemám ani tolik strach o sebe, jako spíš o ně. Možná proto jsem se o to začala zajímat. Nedám na rodinu dopustit a pokud by jim chtěl někdo nebo něco ublížit, tak raději prožiju i nějakou tu chvilku strachu, než aby se tak stalo.
marionelle
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 01 říj 2011, 13:05

Říkáte, abych s tím nekomunikovala, ale neměla bych se pokusit nejdřív zjistit, o co vlastně jde a pak se podle toho teprve zařídit (např. pozvat profíka Jardu, aby to případně odvedl)?

To mi zni rozumne.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod marionelle » 01 říj 2011, 13:26

Co Vám zní rozumně, pozvat Jardu, aby zjistil o co jde, nebo nejdřív sama zjistit co to je?
marionelle
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 01 říj 2011, 13:30

Pokud je Jarda profik, tak by bylo asi nejlepsi pozvat Jardu.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod marionelle » 01 říj 2011, 13:50

No, předpokládám, že je. Alespoň to psal :-). Trochu jsem brouzdala po netu a celkem mě zarazilo, že tímhle stavem opravdu trpí strašně moc lidí. Zároveň mě ale zarazilo, že tzv. spánkovou paralýzu (o kterou se zřejmě jedná i v tomto případě, ale v hromadném podání), bere spousta lidí jako něco normálního s čím se má člověk naučit žít. Přeci není normální, aby měli lidé halucinace a ještě ke všemu téměř shodné. Takže jsem teď opravdu zmatená z toho, zda si sem vůbec někoho zvát, když všude čtu, že to co se tu dělo, je vlastně úplně normální a s duchy to nesouvisí?!
marionelle
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 02 říj 2011, 13:39

Nektere veci se jenom tvari jako neco.
Kdyz se jim ale podivas na zoubek, uvidis neco jineho.
Treba delfin vypada jako ryba, vid?
Se vsim vsudy.
A prece vime, ze je to vodni savec a rozhodne ne ryba.

Stejne tak, i kdyz, co popisujes pripomina hypnagogicke halucinace,
pochybuji, ze se o ne jedna.
Protoze hypnagogicke stavy nejsou kolektivni jev.

Dalsi vec je, ze nazvat neco hypnagogickou halucinaci jeste uplne nevysvetluje o co vlastne jde,
jen se tomu da nazev.

Byt Tebou, tak Jardovi zavolam :-)
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Sam Tektzby » 03 říj 2011, 01:56

O spánkovou paralýzu nejde kvůli blokačním funkcím po REM spánku.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod jan_veda » 03 říj 2011, 10:57

> tak se opět samo rozsvítilo a pořád dokola

Pokud to zkontroluje a popripade opravi elektrikar a deje se to dal, naznacuje to subtilni vlivy, nejspis osobu vazanou k danemu mistu nebo vecem (zde odkoupena stara loznice).

> poslední dobou je v bytě hrozná zima, hlavně v ložnici. Je fakt, že jsem se probudila 2x úplně zrmzlá, ale přisuzuji to spíš ošklivému letnímu počasí.

> Párkrát jsem měla totiž sen, byl to takový ten sen, kdy už se napůl probouzíte, že na mě někdo upřeně kouká velice blízko mého obličeje. Neměla jsem oči otevřené, takže předpokládám, že se mi to zdálo. Stejně tak u posledního partnera. Když jsem se otáčela čelem k němu, abych ho objala, tak mezi mnou a ním byl opět něčí obličej.

Oboji celkem typicke pro tyto pripady.

> Vzpomněla jsem si na souseda, od kterého mám odkoupenou jeho starou ložnici,

> "Jo to je ten, co všem vypráví, že ho po smrti navštěvovala jeho žena."

> "Jestli ti je zima, tak se přijď domů ohřát".

V teto souvislosti dost pravdepodobne.

> Trochu jsem brouzdala po netu a celkem mě zarazilo, že tímhle stavem opravdu trpí strašně moc lidí. Zároveň mě ale zarazilo, že tzv. spánkovou paralýzu (o kterou se zřejmě jedná i v tomto případě, ale v hromadném podání), bere spousta lidí jako něco normálního s čím se má člověk naučit žít. Přeci není normální, aby měli lidé halucinace a ještě ke všemu téměř shodné. Takže jsem teď opravdu zmatená z toho, zda si sem vůbec někoho zvát, když všude čtu, že to co se tu dělo, je vlastně úplně normální a s duchy to nesouvisí?!

Normalni by to byt nemelo, ale zrejme se to rozmaha. Jak uz jsem psal, v dnesni dobe vetsina zemrelych ma problem klidne odejit do pristi existence.

> Byla bych ráda, kdyby mi dal někdo nějaké rady.

Ten soused by mel sve zene pomoci odejit. Jednoduchy navod je precist jednu kapitolu z Bhagavadgity a venovat ji v mysli nebo nahlas vysledek. Muze to ale udelat i nekdo jiny.
Zni to mozna az prilis jednoduse, ale funguje to. Je to zpusob pouzivany v Asii, od Indie po Japonsko. Potomek nebo knez pronasi posvatne texty ci mantry, ktere dodaji zemrelemu potrebny 'kredit'.

Hari Hari
H.
jan_veda
Školák
Školák

Příspěvekod Martin108 » 03 říj 2011, 12:30

Ten soused by mel sve zene pomoci odejit. Jednoduchy navod je precist jednu kapitolu z Bhagavadgity a venovat ji v mysli nebo nahlas vysledek. Muze to ale udelat i nekdo jiny.
Zni to mozna az prilis jednoduse, ale funguje to. Je to zpusob pouzivany v Asii, od Indie po Japonsko. Potomek nebo knez pronasi posvatne texty ci mantry, ktere dodaji zemrelemu potrebny 'kredit'.

Nebude z toho mysl toho člověka, kterému to má pomoct naopak zmatená? Chci říct, že pokud k tomuhle neměl(a) blízko ani za života, tak pravděpodobně nebude moc chápat co se tím zamyšlí.

Slyšel jsem o tom, že ani čtení z knihy mrtvých podle tibetské tradice není nijak extrémně přínosné, pokud ta člověk, kterému chceme pomoci nemá určitou iniciaci zvanou šitro. Bez ni po smrti nebude věci prožívat tak, jako se to popisuje v té knize.

Nicméně je tam určitá pasáž, která prý pomůže každé mu a to zhruba tato: "Ničeho se neboj, protože vše je jen tvoje mysl. Směřuj k tomu nejjasnějšímu světlu, v jehož záři budeš moci vydržet."

Bhagavadgítu jsem nedočetl celou, ale myslím si, že to bude zhruba na podobném principu a že to tudíž můžu takhle okomentovat :)

Jde hlavně o to, abychom mysl toho zemřelého nezmátli ještě více, než právě je.
OM MANI PEME HUNG
Martin108
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod marionelle » 03 říj 2011, 19:04

Což o to, dědu bych klidně mohla vyhledat a požádat ho, aby pomohl své ženě odejít. Mám ale trochu obavu, aby jeho žena nepomohla odejít jemu. Už je to 81 letý pán a v tomhle věku může stres i zabíjet, i když on je na svůj věk čilý jak rybička. Užil si v tom bytě svoje, ať v tom měly prsty nějaké léky nebo něco jiného. Stačilo, když mi vyprávěl, že za ním přišlo nějaké světélko. Prý mu to připomínalo malou průsvitnou houbičku, která se nafukovala a vydávala vysoké až skřehotavé tóny, kterým nebylo rozumět. Když na to promluvil, tak mu začala být hrozná zima, omdlel a ocitl se ve tmě, kde slyšel strašně moc hlasů. Pak se probudil. Nechal si byt vysvětit, byl chvíli klid, ale pak vše začalo znovu a viděl toho mnohem víc, než světélko. Tak nevím, jestli by to byl dobrý nápad ho do toho tahat znovu.
marionelle
Školák
Školák

Další

Zpět na Konzultace při problémech s duchy