Záhadná budova a její patra

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Záhadná budova a její patra

Příspěvekod Mimars » 09 bře 2011, 22:14

Chtěl bych se s vámi podělit o jeden sen, který se mi zdál před pár měsíci. Je to spíše taková zajímavost, ale pořád mě z toho trochu mrazí. Kdyby k tomu chtěl kdokoli něco dodat, rád si to poslechnu.

Takže začalo to tak, že jsem byl na takové docela rovné travnaté krajině a pár set metrů přede mnou byly kopce, ale ne nijak velké, ta krajina byla jako okopírovaná z jedné mise ze hry Return to Castle Wolfenstein.

A mezi mnou a těmi kopci se nacházela taková budova, vypadalo jako ty typické panelákové základní školy - kvádr s okny a parapety... Ale ten dům byl velice zvláštní. Najednou jsem se ocitl v něm a zjistil jsem, že ten dům má devět pater. Byl jsem v tom prvním a jeho vzhled hodně připomínal nějaké město pod vodou (přirovnal bych to ke hře Bioshock) a byl jsem tam já s pár lidmi z pěveckého sboru a učitelka - ta je v reálu normální, ale v tom snu byla na kolečkovém křesle. Pamatuji se, že jsme tam běželi k výtahu který byl pochroumaný a my před něčím, co bylo v tomto patře potřebovali 'utéct'. Jenže problém byl s učitelkou a její omezenou rychlostí na tom křesle. Nakonec jsme se do toho výtahu nějak dostali a vyjeli výš.

Každé patro domu mělo své jméno, to první si nepamatuji, možná to bylo 'Killing Spree'. To druhé vím určitě, to bylo 'Moss Agate'. A pokud se nepletu, bylo to záhadné patro. Lidé zde chodili jako nějací temní zaklínači nebo 'společnost zla, zavrhnutí'... načernalé místo, lehce do tmavě zelena... nic konkrétního se mi tam nestalo, ale neměl jsem z toho dobrý pocit... tak jsem se nějak vrátil do toho výtahu a vyjel dál. Jelikož jsem si ten sen nezapsal, nemůžu vám bohužel říct pár konkrétních věcí, které tam byly.

Pamatuji se ovšem na poslední, deváté patro. Žila v něm společnost osvícených, lidé v bílém a všude bylo bílé světlo. Vypadalo to tak 'osvícensky', přesto mi tahle společnost krapet... nepadla. V tomto patře se o místnost vedle konalo zrovna nějaké zasedání (zvuk nebyl skoro žádný v tom snu), já bych se vsadil, že se jednalo o trestní soud. A dost mě z toho mrazilo, když jsem přemýšlel, jak by se asi trestalo ve společnosti, kde většina lidí je 'bezchybná'.

Byl jsem tam ještě s nějakým člověkem mě známým, přesně bohužel nevím. Najednou jsem dostal takový zvláštní impulz nebezpečí a rozběhli jsme se k výtahu právě včas, protože za chvíli v tomto patře explodovala jakási bomba, to byl konec 'osvícených'.

Když teď opustím tuto budovu, kde se odehrávala hlavní dějová linie, pak vedle ní byl ještě takový zvláštní obří vodní trychtýř (trychtýřový tobogán) a široká vodní skluzavka. Myslím, že mi hlavou proběhla ještě nějaká myšlenka o UFO a to je asi všechno, co si ze snu pamatuji.

Ták, žádný výklad snu asi nebude potřeba, pravděpodobně to byl docela obyčejný sen... ale není jich mnoho, ze kterých mě doteď mrazí záda při pomyšlení na ně. Tak jsem se chtěl podělit, třeba v tom někdo najde nějakou inspiraci :)

Co se týče trochu více pojmů z PC her - ano, to vím, ale nebyla to hlavní věc ve snu. A kvůli hrám se mi tento sen pravděpodobně taky nezdál :)
Škoda, že jsem si ho nezapsal hned po probuzení, vím, že tam bylo ještě několik věcí. Nu což, asi se mi někdy bude zase zdát další sen, který ve mne zanechá takovou stopu. A ten si určitě zapíšu.
Pokud bych si ještě na něco z tohoto snu vzpomněl, tak to sem viditelně dopíšu.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... :-)
Mimars
Učeň
Učeň

Re: Záhadná budova a její patra

Příspěvekod pentagramové oko » 09 bře 2011, 22:28

Měl jsi velmi zajímavý sen a já si myslím že naopak význam má,
musíš si dávat velký pozor aby jsi okolo sebe neměl negativní lidi,
pozor na své přátelé vybírej si podle srdce né podle vzhledu.
Nastane ti odbobí kde tvoje duchovní část dojde ke svému cíli pokud
jí to sám dovolíš,utíkáš sám před sebou a ted jsi zjistil,že není kam utéct.
Tvému životu chybí řád,a to musíš napravit,jinak tě to stáhne na špatnou stranu.
musíš přehodnotit svůj dosavadní život to ti tvůj sen naznačuje.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod mira8565 » 09 bře 2011, 22:33

Podle mého názoru to mohl být průvodce.Kerý tě provází životem a ukazuje ti co tě ještě čeká .A že na tebe čeká ještě mnoho práce aby jsi dosáhl cile.A vyvaroval se chyb.O těchto průvodcích jsem kdysi četl.
Audiatur et altera pars
mira8565
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Mimars » 09 bře 2011, 22:58

pentagramové oko píše:Měl jsi velmi zajímavý sen a já si myslím že naopak význam má,
musíš si dávat velký pozor aby jsi okolo sebe neměl negativní lidi,
pozor na své přátelé vybírej si podle srdce né podle vzhledu.
Nastane ti odbobí kde tvoje duchovní část dojde ke svému cíli pokud
jí to sám dovolíš,utíkáš sám před sebou a ted jsi zjistil,že není kam utéct.
Tvému životu chybí řád,a to musíš napravit,jinak tě to stáhne na špatnou stranu.
musíš přehodnotit svůj dosavadní život to ti tvůj sen naznačuje.

Díky za velice zajímavou odpověď, neznám žádnou, která by teď na mne pasovala víc. Asi jsi mi dost pomohla...

mira8565: Taky díky za názor, o těch průvodcích si něco zkusím najít.
Mimars
Učeň
Učeň

Příspěvekod pentagramové oko » 11 bře 2011, 01:10

Není zač,jsem velmi ráda,že jsem ti pomohla. 's220'
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod shewolf » 12 bře 2011, 21:16

p.o. věštení jsi třída !no1
čarování s láskou má vždy otevřené dveře.
shewolf
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Arpaix » 20 bře 2011, 17:41

Ja si myslim to same, jen chci jeste pripomenout ze budova, dum ve snu, znaci nas sebe same.
Pokus je budova ve spatnem stavu, temna, tmava, v nasem zivote je neco v neporadku, nemame zivot urovnany, muze se tez jednat o neuspech, ale i o spatne zdravi!
Pokud mate sny o tmavych chodbach, domech, zriceninach-pokukazuje to na spatny zdravotni stav!
Muze se jenadt o neuspech v zivote a sen znamena varovani!
Pisatel tohoto snu by mel pecovat vice o sebe a byt na pozoru, sen vypada na varovny sen.Pisatel ma tez z neceho strach, pred necim utika a tak by mel venovat vetsi pozornost vyberu pratel.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Mimars » 22 bře 2011, 20:48

Arpaix - díky, bude se hodit... a opět jen potvrzuji, že to, co jsi napsala, je pravdivé ;) a s tím posledním řádkem- trochu mě přeběhl mráz po zádech... aneb ještě údernější popis skutečnosti.
Mimars
Učeň
Učeň

Zpět na Sny