od pudingg » 03 čer 2009, 23:45
zdravim...já se bojim vždycky když si čtu takové věci a je noc...třeba ted...každopádně už nákej čas(docela dlouho)spim většinou se světlem...už sem si zvykla usnu i při ostřejšim osvětlení...když sem u někoho a spíme spolu v místnosti tak mi tma tolik nevadí,nebo když venku svítí měsíc a já se cejtim dobře,ale upřímně skoro vždycky mi svítí lampa,zhasínam až rano....a taky mam v posteli plyšáky,věřim že mě chránej..no a ruženec.ten mám už pár let,byl to dárek do jedné paní...musím to zaklepat,zatím se mi ještě nic nepřihodilo,kdyby jo tak se asi zblaznim..protože jednou to mi bylo 18(sem se málem zbláznila)sem si něco špatně vyložila(asi),apak sem pul roku nechtěla spát ve svim pokoji..a asi od te doby sem nechtěla spat po tmě..já sem věřila na"bubáky"a měla sem v té době potkana,pouštěla sem ho po pokoji..no a jednou večer,sem seděla na posteli měla zaplí radio a myšák si pobíhal po stole..(já viděla v té době jeden horor a ten mě fakt vyděsil)no a tak sem byla furt jak na trní..tak na něj kouknu(myšáka)a von najenou se uplně zarazil,ztuhnul,koukal jednim směrem to mě znejistilo(páč zvířata tyhle věci vycejtěj)apak vyrazil až shodil časáky ze stolu na zem..(takhle se on normálně nechoval)tyo takovej sprynt..já sem se táák lekla...vim jak to ted působí..prostě sem měla schýzu jak prase..adrenalin mě rozpumpoval srdce a já sem vylítla z postele jak šíp..(eště něco vám povim,nevim,asi to byla jen haluška,ale měla sem pocit že sem slyšela nakej zvuk,znělo to jak zavrčení,ale neska si řikám že to mohlo být bráchovo chrápaní,on měl pokoj hned vedle a já měla pootevřené dveře)no každopádně sem vylítla z pokoje,nevim měla sem fakt nával,takže na mě všecko pusobilo zkresleně,nedokážu objektivně popsat ten pocit když sem proběhla okolo dveří..asi sem se vyděsila zbytečně,ale mělo to na mě takovej dopad..no tu noc sem tam už nevkročila..a půl roku sem se tam bála spát...a taky sem skončila na čas s hororama...ted na ně zase koukám,ale vybírám si,na horory jistého typu se zásadně nekoukám!!!!nevim když si na to někdy vzpomenu..pořád mám takovej ten divnej pocit nejistoty v žaludku..
Nikdy neměj strach ze stínů.Prostě znamenají,že někde nablízku svítí světlo:)))))))