Záhady spojené s příhlašením se na Mysteria forum

Urcite ste uz niekedy poculi o miestach ci domoch , v ktorych vraj strasi , alebo sa tam deju cudne , nepochopitelne veci .

Záhady spojené s příhlašením se na Mysteria forum

Příspěvekod zanetasagii » 25 úno 2008, 23:10

Můj bratranec se právě přihlašoval na Mysteria, asi na potřetí se mu to povedlo. Jeho pejsek stále chodí a vrčí na jedno místo u zdi. Když se mu podařilo se přihlásit, praskla mu žárovka. Nebylo mu to zrovna příjemné, ale pokračoval, díval se na videa a fota. Když to bylo zajímavé a srašidelné, vypnul se mu počítač a tak šel raději spát. No, nikdy se mu ještě nic takového nepřihodilo.
Naposledy upravil Anonymous dne 10 bře 2009, 21:55, celkově upraveno 1
Důvod: Změna názvu
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod aldaron » 26 úno 2008, 07:53

hmm...to je zaujimave...ale tak nezavidim mu to moc
aldaron
Učeň
Učeň

Příspěvekod Odis » 26 úno 2008, 18:22

to je zvlastni. nekdo kdo je u ty zdi kde ten pes vrci asi nechce aby se sem prihlasoval a poradil se tu. zajimavy
Odis
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod your_Angel » 26 úno 2008, 23:29

No treba jen nahoda...kdo vi..
your_Angel
Školák
Školák

Příspěvekod Douber » 27 úno 2008, 20:18

Sakra ono už straší i na internetu? Ale řekl bych že to byla náhoda.
Douber

Příspěvekod barunkabarborka » 27 úno 2008, 22:27

Nic není náhoda... :D
Obrázek
barunkabarborka
Učeň
Učeň

Příspěvekod zanetasagii » 10 bře 2008, 17:41

No od té doby jsme spolu mluvili včera a od shlédnutí videí to mají doma divné, bydí tam už rok a do té doby se u nich nikdy nic zvláštního nedělo a ani na nic nevěřili. A teď se jim sami otevírají dveře (bez průvanu), otevírá se klika, slyší to i se svojí přítelkyní, přemisťuje se jim i drobný náby¨tek před očima, např. bobík v obýváku.
Anúpev kcher senef onu chebist neb reb ankh
zanetasagii
Učeň
Učeň

Hmm

Příspěvekod Simpson » 23 dub 2008, 20:52

Pozoruhodne az zaujimave :)
Simpson
Školák
Školák

Re: PŘIHLÁŠENÍ NA MYSTERIA

Příspěvekod mara275 » 06 bře 2009, 13:28

všechno souvisí se vším jendo pravidélečko
!no1
mara275
Školák
Školák

Re: PŘIHLÁŠENÍ NA MYSTERIA

Příspěvekod darren_specter » 07 bře 2009, 00:59

poltergeist rulez
The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art, science and life."

- Albert Einstein
darren_specter
Školák
Školák

Re: Záhady spojené s příhlašením se na Mysteria forum

Příspěvekod val08 » 20 kvě 2009, 14:17

No pravda je,že já jsem zažila noc hrůzy ihned po přihlášení na forum.Od té doby mám problém spát bez rozsvíceného světla.
nejsme sami
val08
Školák
Školák

Příspěvekod martink » 22 kvě 2009, 21:48

Ahoj, a copak se stalo, tedy jestli to není tajné
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod val08 » 23 kvě 2009, 21:03

Už jsem se tu někde zmiňovala.Přišlo ke mně něco,co mne úplně ochromilo.Měla jsem záchvat hrůzy,nemohla jsem ani křičet.Jen jsem kňučela a přitom jsem se slyšela.Asi jsem to pěkně nakrmila.ale špatná jsem z toho byla jen jeden den,snažím se nemít strach,ale od té doby chodí obličeje čím dál více,skoro každý den a já je pěkně nakrmím strachem.Ve dne vím,že tu něco kolem mne pobíhá,jednou jsem myslela,že mi kolem nohy proběhnul můj pes a on ležel na svém místě.Ve dne vůbec strach nemám,ale večer se snažím co nejdřív usnout.Někdy usnu hned,ale něco mne kolem třetí hodiny vzbudí a to se celá zpotím.\už jsem si dala křížek na krk a vždycky se začnu modlit a říkat ať jdou pryč,že jsou mrtví.Bydlím v Terezíně,tak si to dokážeš představit.Už to začalo budit i dcery.Asi si půjdu do kostela pro vodu a začnu to doma čistit.Co mi poradíte?Hlavně ne psychiatra.
nejsme sami
val08
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 23 kvě 2009, 22:12

Když to slyší i jiní, tak psychiatra rozhodně ne!
lykantrop

Příspěvekod kllara02 » 02 čer 2009, 15:28

hmm to je zajímavé :)
ale od doby registrace se bojím každého svého kroku , to je pravda :-)

:krec:
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod pudingg » 03 čer 2009, 23:45

zdravim...já se bojim vždycky když si čtu takové věci a je noc...třeba ted...každopádně už nákej čas(docela dlouho)spim většinou se světlem...už sem si zvykla usnu i při ostřejšim osvětlení...když sem u někoho a spíme spolu v místnosti tak mi tma tolik nevadí,nebo když venku svítí měsíc a já se cejtim dobře,ale upřímně skoro vždycky mi svítí lampa,zhasínam až rano....a taky mam v posteli plyšáky,věřim že mě chránej..no a ruženec.ten mám už pár let,byl to dárek do jedné paní...musím to zaklepat,zatím se mi ještě nic nepřihodilo,kdyby jo tak se asi zblaznim..protože jednou to mi bylo 18(sem se málem zbláznila)sem si něco špatně vyložila(asi),apak sem pul roku nechtěla spát ve svim pokoji..a asi od te doby sem nechtěla spat po tmě..já sem věřila na"bubáky"a měla sem v té době potkana,pouštěla sem ho po pokoji..no a jednou večer,sem seděla na posteli měla zaplí radio a myšák si pobíhal po stole..(já viděla v té době jeden horor a ten mě fakt vyděsil)no a tak sem byla furt jak na trní..tak na něj kouknu(myšáka)a von najenou se uplně zarazil,ztuhnul,koukal jednim směrem to mě znejistilo(páč zvířata tyhle věci vycejtěj)apak vyrazil až shodil časáky ze stolu na zem..(takhle se on normálně nechoval)tyo takovej sprynt..já sem se táák lekla...vim jak to ted působí..prostě sem měla schýzu jak prase..adrenalin mě rozpumpoval srdce a já sem vylítla z postele jak šíp..(eště něco vám povim,nevim,asi to byla jen haluška,ale měla sem pocit že sem slyšela nakej zvuk,znělo to jak zavrčení,ale neska si řikám že to mohlo být bráchovo chrápaní,on měl pokoj hned vedle a já měla pootevřené dveře)no každopádně sem vylítla z pokoje,nevim měla sem fakt nával,takže na mě všecko pusobilo zkresleně,nedokážu objektivně popsat ten pocit když sem proběhla okolo dveří..asi sem se vyděsila zbytečně,ale mělo to na mě takovej dopad..no tu noc sem tam už nevkročila..a půl roku sem se tam bála spát...a taky sem skončila na čas s hororama...ted na ně zase koukám,ale vybírám si,na horory jistého typu se zásadně nekoukám!!!!nevim když si na to někdy vzpomenu..pořád mám takovej ten divnej pocit nejistoty v žaludku..
Nikdy neměj strach ze stínů.Prostě znamenají,že někde nablízku svítí světlo:)))))))
pudingg
Školák
Školák

Další

Zpět na Strasidelne miesta, domy na Slovensku a v Čechach