Zajimava mista v zahranici

Urcite ste uz niekedy poculi o miestach ci domoch , v ktorych vraj strasi , alebo sa tam deju cudne , nepochopitelne veci .

Zajimava mista v zahranici

Příspěvekod Arpaix » 14 črc 2011, 14:42

Ja nevim kam toto mam dat, zde se pise CR, tak udelam zvlastni radek promista s paranormalnimi aktivitami v zahranici.
Chci napred pogratulovat Sam Tektzby k povyseni do funkce moderatora, ja ani negratulovala, nepsala, v nedeli mi nebylo dobre, ale hned v noci mi rikal jeden muz at jdu se podivat do byvale psychiatricke nemocnice s nazvem Harjamäki
/Harjamäki- sairaala/, muz je jiz v duchodu,ale pracoval tam do roku 1997 jako osetrovatel,a zaznamenal ze tam pry "strasi", nemocnice fungovala od roku 1926-1997, a ted jsou z rady pavilonu kancelare, z hlavniho pavilonu materska skola!!!, ale rada pavilonu je neobydlena ,a z jednoho udelali museum- ten pavilon je v puvodnim stavu, jiz 11 let nedotcen.
A to uz mi bylo dobre a v pondeli se na misto vypravila, prohledla i materskou skolu, i ty kancelare firmy Innocum.
Je to 10km od meho bydliste. Ja sen ma forum moc ted nepsala skoro 4 dny, neb jsem se zabyvala timto.
Pres velke premlouvani a jednani s firnou Innocum, ktere objekt patri, svolili abych tam mohla byt pres noc z utery na stredu, ale za poplatek, a v noci zkoumat ceky objekt.
Z hlavniho pavilonu je slyset stenani, plac,a to i ted zabilych noci- ale uz zacina byt v noci tma, nebot konci polarni den pomalicku. Aktivity na mistech jsou nejsilnejsi mezi 23-02 hodinou nocni.
Pavilon E kde je ted museum pusobi tisnivym dojmem, z pokoju jako by se ozyvaly kroky,anejake vrzani a kovovy nastroje.
Ac je u nas i v noci teplo, tak v tomto pavilonu byla doslova zima,a ja mela pocit jako by se neco dotykalo mych vlasu.
V pavilonu jsou puvodni postele, skrine asi ze 60-70 let minuleho stoleti, koleckova kresla, nositka..vse v puvodnim stavu. Misto je plne negaticni energie a Duse mnoha tam zemrelych jeste zustavaji. Pacienti tam byli i velmi stari lide s Alzeimerovou chorobou, Parkinsonovou,ale i psychopaticti pacienti, alhoholici..jak rikam velmi zajimave misto.
Myslim ze jeste dnes mohu opet zkoumat, v noci stejne vsechny objekty nesjou hlidany a objekt je rozlehly.

Dale jeste mam v progamu navstivit dalsi opustenou nemocnici Tarinaharju, ale za pozdeji.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Re: Zajimava mista v zahranici

Příspěvekod Arpaix » 15 črc 2011, 01:48

Na miste jsem byla i dnes vecer asi v 21 h v jednom z domu. Nyni jiz polarni den konci pomalu a zacina se stmivat. I v zahradach nemocnice je negativni energie, jiz v lese ktery je okolo nemocnice. Ted o weekendu tam chci jit, neb misto bude zcela opustene. Blizko je i panelovy dum pro personal, opusten od roku 1997,a to je jiz tez 14 let, jedna se o 7 patrovy dum, i ten chci projit. Vytah samozrejme nefunguje, dum je neobydlen..zajima mne co je i tam, jestli najdu byty i s nabytkem, posteli i perinami, plne pribehu a energie. Vse jiz zacalo se rozpadat,a energie tam je silne destriktivni...a jen 10km od meho bytu.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 15 črc 2011, 03:20

To zní absolutně dokonale, taková místa absolutně hltám.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 15 črc 2011, 11:49

Je to velmi zvlastni misto a okolo les, jen je skoda ze z mnoha pavilonu si hned kapitaliste udelali kancelare a v objektu sidli asi 10 firem pod Innocum, ruzne skoleni,poradenstvi..ale i presto jsou nektere pavilony neobydlene a zajimave.
To ze z hlavniho pavilonu udelali materskou skolu, tez neni dobre, nebot Duchove tech pacientu kteri v nemocnici zemreli, jsou pritomni,a cely dum je plny negativni energie, a takovy ten odeur nemocnice nevyprchal ani po 14 letech!
Myslim ze to neni nejlepsi misto pro male deti do 6 let. J a paivion navtsivila po uzavreni materske skoly, az kdyz tam zadne dite nebylo a mohla prohlednout dokonale. Objekt je rozsahly a zajimavy. Panelovy dum kde byl ybytovan personal je neobydlen tez od roku 1997,a podle jiz vnejsku domu, se tam bydlet neda, neni tam ani voda ani elektrina. Asi se tam pujdu vecer podivat okolo 23 hodiny a naisi vice az se vratim.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 15 črc 2011, 12:31

Ono ohledně toho pavilonu, záleží taky kolik negativní energie tam je a jak moc jsou ty děti citlivé. Alle máš určitě pravdu v tom, že bych tam "jesle" určitě nedělal.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 15 črc 2011, 14:10

To je zase ta finska luteranska materialisticka mentalita. Oni neveri v zivot po smrti, nevedi v Duchy, neveri v reinkarnaci, nebyt luteranska cirkev jim vymyva mozky cela staleti a oni veri vsemu co pastor rekne.
Je to velka budova a tak by mela byt vyuzita, chybi jeste a materinka, tak to rekonstruuji a daji tam deti.
Nikdo nepremysli co tam bylo v letech 1926-97, jake veci se tam stavaly a kolik lidi tam zemrelo. Z sten je citit utrpeni, stenani a bolest. Mnoho Dusi tam je uvezneno. Oni neobjevi se detem ve dne, deti vychovavane opet v krestanskem luteranskem vyznaji,ajsou jim vymyvany mozky jiz od 3 let!!!, to nezaregistruji.
Zde jiz v materskych skolach zacina vyuka nabozenstvi, ktere neni nic jine nez luteranske krestanstvi!
Deti jsou vychovanany tez v silne materialistickem vyznani.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 15 črc 2011, 14:14

No ono až se tam začnou dít "divné" věci a děti budou vyprávět "fantómech", tak jim to možná dojde.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 15 črc 2011, 14:38

V tech dalsich pavilonech jsou kancelare a nektere jsou neobydlene, z jednoho udelali museum. Vse vlastni firma Innocum,a kdyz ja zedala o prenocovani v objektech, tak hned zadali placeni, abych se do pavilonu dostala, aby mi ty domy otevreli.
V jednom pavilonu slouzici jako museum, nechali vse v puvodnim stavu a vybiraji penize za prohlidku.
Zarizeni,postele, voziky, vse jako v 60-70 letech, a ze vsech sten negativni energie, v noci same kroky, zvuky kovu,a chlad, a to i kdyz venku je jeste v noci +22C vedro!! Vsude jeste ten odeur nemocnice, desinfekci, bile dlazdeni, bila ale uz rozpadajici se dvere, rezave kovove predmety...objekt se jmenuje Harjamäki, a je 4 km od mestecka Siilinjärvi.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 15 črc 2011, 14:46

To místo mě zajímá čím dál víc.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 16 črc 2011, 01:19

Prave jsem prisla domu,a udelala jidlo,a dala pivo a snaps.
Areal nemocnice jsem navstivila v 21.30 - 02, byla v jednom pavilonu, neb chci zkoumat po castech. Pavilon opusteny od roku 1997, nevim jake choroby se tam lecily,ale z mnoha pokoju se ozyvaly takove kovove zvuky, i kdyz postele byly na miste, i stolky a nikdo s nicim nehybal. Z druheho patra se ozyval nejaky "kasel", napred jsem si myslela ze to nekdo venku,ale cast neni obydlena, okolo je les, do vesnice jsou 4 km,a nikdo venku nebyl,pod okny.
Zvuk se ozyval z druheho patra z jedne casti blizke koupelne pro pacienty. V rohu stal jen koleckovy vozik, ale z tech mist se ozyval i takovy dusivy kasel. Nezjistila jsem jeste pricinu. Pak z jednoho pokoje jako by nekdo se obracel na posteli, jako by nekdo vstaval, vsechny zelezne postele asi z 70 let zustaly nepohnute. Z chodby se ozyvalo jako by neko sel s vozikem, napriklad na jidlo, rozvazel jidlo nebo leky. Z cele te budovy je pocit tisne, samoty, opustenosti, ale i smrti.
Neco mi rika ze na oddeleni byli velmi stari pacienti..nevim,ale citim to. I ten kasel, jako by to byl nejaky stary pan..
Ale energie byla i zenska. Na rozdil od klastera Chotesov,kde byl plac mladych divek, zde jako by plakali stari lide..velmi stari, podle hlasu odhaduji na 80 i vice let. Atmmosfera chladu, vse takove sede-modre. Ac u nas jeste neni polarni noc,ale den, tak v celem pavilonu byla skoro tma, takova sedo-modra, i kdyz venku jeste svetlo.
Vse ozaroval mesic, ty postele na ktere svitl mesic, ten vozik v chodbe u umyvarny odkus se ozyval ten kasel..vse mi pripominalo obraz Salvatora Dali. Vse ponure ve svetle mesice, tajemne, depresivni, negativni,ale i krasne.
Zitra tam pujdu v noci znova..jeste mam neprozkoumane mnoho pavilonu i ten panelovy 7 patrovy dum pro personal. To chce mesice vyzkumu.
X x X x X x X
Tak jsem zase vcera i dnes zkoumala ten samy pavilon,a rika mi to ze ty zvuky, kasel, prosby- jedna se o Duse lidi, kteriv nemocnici zemreli, ne jen pred 14 lety, ale vypada to jako na dobu kratce po valce ci 50-60.leta minuleho stoleti. Nevim jak zjistila, ale neco ve vzduchu mi rika ze v tom pavilonu byli lide drzeni a vykonavany na nich i zakroky, Podle hlasu jednalo se o velmi stare lidi, a stale jako by mne nekdo hladil po vlasech, dotykal se me ruky, ramen..jakoby mne neco chtelo ukazat.
Historii pavilonu jsem nestudovala,ale sama chci zjistit co se tam stavalo.
I vozik u mista se sprchy byl na jinemmiste asi o 10 cm,a z toho mista ozyval se kasel. Nikdo v pavilonu nebyl nez ja,a nemohl vitr nebot okna zavrena a i ted v noci je +22C, vedro a zadny vitr! Bylo slyset opet i kovovy zvuk,jako kdyby vozik se pohnul- pak se byla podivat a byl asi o 10cm otocen. Jeste stale jsem nezjistila pricinu. Vcera jsem tam byla od 22 do 01,a dnes jen okolo 23-00. Ted uz neni bila noc,ale stmiva se jiz v 22. a den zacina asi v 5 rano, den se jiz krati a v listopadu zacina uplna tma cele dny i noce. U nas je den a cele noci svetle od kveten do prostred cervence, ted jiz zase je v noci tma a den se krati kazdym dnem...
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 26 črc 2011, 03:37

To je docela velká "aktivita".
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 26 črc 2011, 23:05

A zajimave je i ze mi ty Duse pacientu i rozumi. Oni byli sami Finove, zadni cizinci pacienti tam pry nemeli. Ja ptala se jedne pani co ma dnes 88 let,av ustavu delala osetrovatelku v po valce az nekdy do 80.let kdy dostala duchod.
Nikdy zadni cizinci.
Nebot ja jak slysela kroky a zvuky kovove postele, tak odpovedela"on va au lit", i slovy " allez",a ony ty zvuky byly jeste vice?
Ja se opet zeptala " tu es au lit?" /jsi v posteli?,a on zase zvuk postele.
Ted tam nebyla 3 noci,ale zase zacnu zkoumat.
Mluvila jsem ji on o dalsim zivote, o utrpeni, ktere jim bude v zivote dalsim k dobremu a ze vse bude dobre az se narodi znova.
Slovy:
Les compensations que Jésus promet aux affligés de la terre ne peuvent avoir lieu que dans la vie future:
sans la certitude de l´avenir, ces maximes seraient un non-sen, Bien plus, ce serait un leure. Avec cette certitude méme on comprend difficilement l´utilité de souffrir pour étre heureux..

tak si s temi Dusemi povidam a oni i rozumi!!!
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 28 črc 2011, 14:32

To mi vyzní jako takový nekromantský Mozart.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 10 srp 2011, 01:08

Nekolik noci jsem byla v objektu a stale stejne jevy. I mne oslovili i hladili po vlasech a bylo to takove zvlastni. Nic jsem neevokovala, jen chodila po mistech a zkoumala, prohledavala vse. Nechala se Dusemi oslovit,ale sama aktivni nebyla. Je videt ze Duse rozumi asi vsem recem. Po smrti Duse ma jiz volnost a je dokonalejsi, neni omezena timto svetem a proto neni ani bariera reci. Duse odpovidaji tou reci, jakou jsou tazani.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Arpaix » 23 srp 2011, 23:25

Dnes jsoe opet patrala v te nemocnici v Harjamäki, stale ten jeden pavilon. Myslim ze ten pavilon je plny negativni energie, bolesti i strachu. Z tech zdi je citit stisnenost a to i ve dne, v noci pak ozyvaji se zvuky voziku na jidlo, ruzne kovove zvuky posteli. Je videt ze mnoho pacientu bylo v ustavu nedobrovolne a citim ze vsichni to byli mistni lide, kteri trpeli asi nemocemi stari, Alzeimer, Parkinson. Ale nemocna byla jen jejich tela a jejich Duse byli veznene v nemocnem tele. Zemreli asi v te nemocnici,a nemohou se ani po smrti tela dostat ven. Vidim ze zadaji o pomoc, nejsou ty Duse stastne, chteji svobodu. Mozna styska se jimi po zivote ve fysickem tele, ale oni potrebuji jeste radu inkarnaci,a svobodu od te nemocnice.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Arpaix » 06 zář 2011, 01:22

Ted jiz mam koupenou letenku 5.12. Helsinki-Toulouse a budu nejaky cas doma v Terre d´Aude. Jiz zakoupila jsem i dobrou videokameru a udelam co nejvetsi pocet videii,a poslu Samovi potom, neb neumim sem davat videa. Mam ted v planu dobre prozkoumat klaster Abbaye St. Marie d´Alet- Alet les Bains, to je 40km od Carcassonne, krasny ruine klaster z roku 813, opusteny od roku 1600 a to je pro mne krasa, ja zkoumala jiz mnohokrat, ale ted v prosinci az bude i neco snehu a i ve Francii brzy tma, tak bude zajimave. Mam v planu tam byt i pres noc, nebot tento klaster ma velmi bohatou historii z doby krizovych vyprav, ale byly v nem poradany i inkvisicni tribunaly. Dale chci zustat pres noc v St.Nazaire katedrale v Carcassonne, kde tez pusobila Inkvisice, dale katedrala v meste Albi. 3 tydny budu v mem rodnem miste, ale vetsina casu bude navstevy katedral, klasteru, hradu, ruines..i pres noce a sledovani paranormalnich aktivit.
Kdyz neco podari, tak poslu Samovi. Prosinec bude zajimavy, to je i ve Francii takovy "mysticky" mesic, tma, zima, snih.
Ja nepotrebuji slunce a teplo ale zajima mne i tato mista v zime. Budu referovat vice az budu v Carcassonne. Kratce pred vanoci 19.12. oslavim i 40 let sveho zivota na teto zemi.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Další

Zpět na Strasidelne miesta, domy na Slovensku a v Čechach