Zemřelí děda u babičky?

Máte nejaké zážitky?

Zemřelí děda u babičky?

Příspěvekod TaySwift13 » 06 črc 2009, 09:17

Promiňte že tu ZASE píšu ale potřeuji poradit.....
Dneska jsem byli u babičky a já jak jinak jsem měla s sebou mobil.Zapla jsem foťák ale nic jsem nefotila prostě jenom pozorovala přez foťák věci....měla jsem foťák na jednom místě a pozorvala jsem.Jekoliž byla u babičky tma,tak jakoby tam prošel nějaký prach...jenomže NIKDO v tom pokoji nebyl... byla jsem tam sama,mamka a ségra byli v kuchyni s babi... nevím zda to byl náš zemřelí děda... fakt nevím nedokážu si to vysvětlit.......

Všechno je možné.Ano duchové exzistujou,tedy aspoň já na ně věřím i když se jich sama bojím.
TaySwift13
Školák
Školák

Re: Zemřelí děda u babičky?

Příspěvekod ati44 » 08 črc 2009, 00:27

ahoj je to mozne protoze us se mi to stalo vice krat ale bylo to mnohem horsi a cimdal intenzivnejsi ale to co jsi napsala je mozne ze je to tvuj 'Sorry' zesnuly deda jeho duse asi nemuze najit pokoj tak se zjevuje.
Nauč se pohladit se zatnutou pěstí , jít pomalu když pospícháš , smát se se slzi v očích , jen tak poznáš jaky je život krásný
ati44
Školák
Školák

Re: Zemřelí děda u babičky?

Příspěvekod kajra » 08 srp 2009, 16:17

To, co popisuješ, je nejspíš takový zvláštní druh energie. Víš, tvá babička se zřejmě doposud nesmířila s tím, že její manžel odešel. Často na něj myslí, možná si s ním občas i v duchu povídá. Tam, kde lidé prožívají velké emoce - smutek, stesk, hněv a podobně - zůstává takové energie docala hodně. Nikterak se neprojevuje a obyčejně o ní nevíme. Citliví lidé ji však mohou najít. Někdo ji vnímá i tak, že se třeba na některém místě z nepochopitelných důvodů necítí dobře, nebo naopak na některém místě se lehce uklidní. Citlivé přístroje mohou tuto energii občas zaznamenat. Dá se tedy říci, že úkaz, který jsi viděla, má s tvým dědou cosi společného, ale není to přímo jeho duch. Zanechal prostě v tom domě, v té místnosti, po sobě stopu, kterou babička neustále živí svými vzpomínkami. Je to dobře. Taková stopa zůstane na světě po každém z nás na místech, která jsme měli rádi a na která jsme patřili. Pokud ale nezůstaneme v něčích vzpomínkách, postupně stopa zeslábne, až zcela zmizí. Ještě ti napíši toto. Tam kde došlo třeba k nějaké nehodě, nebo vraždě, zůstává po zemřelém hodně silná energie. Protože si lidé tuto zlou událost pamatují a vzpomínají na ni s hrůzou, živí tuto energii svými negativními emocemi. Pak se říká, že na takových místech straší. Například ve starých hradech, kde ve sklepeních docházelo k mučení lidí nebo kde je někdo zazděný a podobně, se dějí různé prapodivné věci, které znovu a znovu vzbuzují hrůzu. Lidé si legendu předávají po celá staletí a udržují tuto energii neustále živou. Na takových místech se ale občas může zjevit i skutečný duch, který potřebuje, aby byl třeba nějaký zločin, na něm spáchaný, objasněn a on došel klidu. Nebo také může jít o zločince, který prosí o odpuštění, a pod. To je ale jiné povídání. Pokud jde tedy o dům nebo byt tvé babičky, nemusíš se ničeho bát. Hlavně na dědu hezky vzpomínejte a bude vám v té místnosti určitě dobře.
kajra
Školák
Školák

Zpět na Duchové a poltergeist