Ahojte,
možno je to len taká haluz....priateľ je liečený alkoholik, v júni mal recidívu a tým to u jeho sestry začalo... prvé zjavenie bolo : Mužský hlas, ktorý nadával kkot, *CENSORED* a ja to j.bem. To sú presne tie nadávky, ktoré používa priateľ, keď je v koncoch. Mala pocit akoby nemohla dýchať a počula dupot. V ten deň môj priateľ zrecídivoval z alkoholu a zobrala ho polícia, pretože robil problémy v jednom podniku. Keď ho zobrali, tak ho dali do cely a spútaný si búchal hlavu o stenu a vykrikoval presne tie isté nadávky. Taktiež pri zatýkacom manévri mu policajti pomliaždili rebrá a jeden z nich mu sedel na hlave. Presne tak ako sa zdalo jeho sestre. Mala pocit, že jej niekto sedí na hlave a nemôže dýchať.
Druhé zjavenie nastalo vtedy, kedy jej prišla obálka z polície ohľadne tohto incidentu. Vtedy sa jej opäť zdalo, že nemôže dýchať a že píše priateľovi, že nemôže dýchať.
Myslím, že najhlavnejšie prichádza : Nespala, nesnívalo sa jej to. Bdela a zrazu to prišlo, potom to prestalo...
Viete mi s tým niekto pomôcť? Či je to varovanie, alebo či ide len o nejaké surodenecké prepojenie.
Ďakujem
B.