Znásilnění kamarádky u kříže...

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Znásilnění kamarádky u kříže...

Příspěvekod Montrey » 15 črc 2009, 09:56

Popíšu celou situaci co se mi děje... Mám vyhlídlou krásnou slečnu je s ní všecko skvělé a ta si myslí, že ji nechci (ale chci a moc) a chci jednu holku co nesnáší.. tu holku co nesnáší mám docela rád... ale nějak sme se chytli... Tak a teď ten sen.

Zdálo se mi že jsem byl s holkou co nesnáší venku a šli sme někam k nějakýmu kříži pravoslavenému... bylo to normálně u místního obchodu kde je kříž... ona že si od tam zavolá taxíka... tak jsem šel jakoby pryč no a po asi 50 metrech jsem se ohlídl a viděl že ju tam někdo chce znásilnit... no tak jsem tam vlítl a udělal krátkej proces s tím borcem... ale nevím co si od toho mám vyložit, je to dost složitý... koukal jsem a viděl že se nějak rozlišují holky podle vlasů no tka jestly vám to pomůže tak má černý dlouhý vlasy... ale podle mě je to jedno ale ve snáři jsem viděl že se tma píše kdo měl jaký vlasy no tak prostě tak....

děkuji všem moc i za pokus o vyložení !no1 je to pro mě moc důležité
Montrey
Školák
Školák

Re: Znásilnění kamarádky u kříže...

Příspěvekod lykantrop » 15 črc 2009, 13:25

Staré téma, vidím popré....

Nějaké změny?
lykantrop

Příspěvekod Montrey » 15 črc 2009, 14:30

Jak to myslíš? Píšu to sem poprvé
Montrey
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 15 črc 2009, 15:32

Áááá já se podíval jinam. Sakra promiň ;).
lykantrop

Příspěvekod littlewitch » 15 črc 2009, 19:02

Ja nevykladam sny podľa snára,takže snáď ti pomôže môj výklad...
Si medzi dvoma rozhodnutiami..skúšaš osud,pokúšaš na viacerých "frontoch",nepopáľ sa! Príde niekto,kto bude rýchlejší než ty a bude utrpenie kvôli tebe.
Vzťahy sú vždy akoby na hrane,zvlášť tie mladunké,dobre si rozmysli,čo budeš robiť. Nesprávaj sa nezodpovedne. Asi toľko info z tvojho podvedomia :wink:
Obrázek
Až raz odídem...vrátim sa ako anjel smrti, aby sme boli navždy spolu....a bolesť sa stratí...
littlewitch
Školák
Školák

Příspěvekod Montrey » 15 črc 2009, 22:43

littlewitch píše:Ja nevykladam sny podľa snára,takže snáď ti pomôže môj výklad...
Si medzi dvoma rozhodnutiami..skúšaš osud,pokúšaš na viacerých "frontoch",nepopáľ sa! Príde niekto,kto bude rýchlejší než ty a bude utrpenie kvôli tebe.
Vzťahy sú vždy akoby na hrane,zvlášť tie mladunké,dobre si rozmysli,čo budeš robiť. Nesprávaj sa nezodpovedne. Asi toľko info z tvojho podvedomia :wink:

ne tak to není... já chci prostě jen tu jednu tu co jsem neviděl ve snu... jinou nechci tím si jsem jistej... tohle byla spíš taková kamoška (ani moc ne kamoška) prostě něco mezi známou a kamošem no... a jsem si na 100% jistej že ji nechci...
Montrey
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 16 črc 2009, 15:15

Fyzická ochrana, psychická podpora, přátelství, důvěra, pouto.
lykantrop

Příspěvekod littlewitch » 16 črc 2009, 18:49

Montrey píše:
ne tak to není... já chci prostě jen tu jednu tu co jsem neviděl ve snu... jinou nechci tím si jsem jistej... tohle byla spíš taková kamoška (ani moc ne kamoška) prostě něco mezi známou a kamošem no... a jsem si na 100% jistej že ji nechci...

Z nejakeho dôvodu ju máš vo svojom podvedomí. Odpovedz si na tu otázku "prečo?" sám :)...
Obrázek
Až raz odídem...vrátim sa ako anjel smrti, aby sme boli navždy spolu....a bolesť sa stratí...
littlewitch
Školák
Školák

Příspěvekod Montrey » 16 črc 2009, 23:09

littlewitch píše:
Montrey píše:

Z nejakeho dôvodu ju máš vo svojom podvedomí. Odpovedz si na tu otázku "prečo?" sám :)...

bohužel na tu otázku neznám odpověď... myslím že by to mohlo znamenat, jakoby potrestání pro ni že chci tu druhou? nebo já nevím v tomhle se nevyznám ale tenhle sen mi tak utkvěl v paměti tak živě že to nemůžu ani popsat... každý detail si pamatuju... a co žiju se mi zdáli všeho všudy 3 sny a vždy nějaký hlouposti... ale tohle bylo fakt citově zajímavý a zrovna v tomhle období... prosím skuste mi to vysvětlit. byl bych vám moc vděčný 's220'
Montrey
Školák
Školák

Příspěvekod Montrey » 16 črc 2009, 23:10

lykantrop píše:Fyzická ochrana, psychická podpora, přátelství, důvěra, pouto.

To pouto myšleno jako uzavření pouta s někým. (jako vztah).... by se hodilo !smejesa!
Montrey
Školák
Školák

Zpět na Sny