Ja patram v CR ted po jedne pohresovane pani, kterou ja poznala v Praze v r 1992-93, jeji muz zemrel nekdy v roce 1984, oba pracovali v pohostinstvi. Pani, kdyz jak zila v Praze, byla výcepní v jedne hospede v centru Prahy, jeji muz zemrel,ale mel to same zamnstnani, a kdyz ja pak vratial se do Francie a i stehovala se do Finska, tak jsme si pravidelne psali. Kazdy rok mi prala po mobilu k narozeninam, vanocum- ted ja oslavila 40 let- ona nic. Ja ji napsala, nic a kdyz telefonovala tak se ozvalo ze "ucastnik neni pritomen". Vim ze asi 5 let trpela nemoci rozedmou plic, byla silny kurak jako i ja, z Prahy stehovala se do Pelhrimova kdyz dostala invalidni duchod. Neozvala se mi a ja citim ze ta pani jiz nezije. Zkusila meditaci i kyvadlo. Telefon nefunguje i kdyz ja zkousim nekolikrat denne. Kontaktovala jsem pres ambasadu ceskou policii a prohlasila ji za pohresovanou /rodinu nema/.
Dnes ja na ni opet myslela a ma meditace prsla do snu: muj sen byl:
""
Byli jsme ja a moji kocouri i ta pani ZS a i jeji zemrely manzel, opustenem hotelu. Ja bydlela s kocoury v hornim patre, oni v dolnim. Ja sla do baru a objednala pivo, manzel te pani ZS ktery zemrel v r 1984 mi sel natocit pivo,ale nedival se na mne, jen vytiral podlahu a rikal ze je nezamnestnany a ze jiz neni vycepni! Podal mi krabici s asi 4 krabickami cigaret-a jeste nejake chipsy- ja jsem velmi silny kurak a jako prvni jsem si vzala cigarety- vytahla 1 a nabidla i jemu , on odpovedel ze cigarery vytazene z hroby on nekouri. Pak prisla za mnou ta byvala servirka- vycepni a ptala se co chci k jidlu, ja odpovedela ze jen at mi nosi pivo, ja nejim, ale kocky potrebuji jist. Pani co pohresuji mi nosila na stul pivo, ale zadala mne o pomoc v kuchyni - nemuze dychat a my nadobi. Spilala mi ze jiz piji asi 20 let a jsem horsi nez ona i jeji manzel, ale pivo mi na stul nosila stale. Rikala ze ja se nenaucila cesky mluvit ani ted, ale pit umim jak cesky funebrak. Atmosphera ve snu byla takova ze ja byla v celem hotelu i restauraci jediny zakaznik. Pani, co ji pohresuji /ona byla vycepni a ja jeji zakaznik ve skutecnosti/, pak zhasla svetla a rikala at odejdu. Ze oni jiz maji volno a nepracuji v restauraci, ja zadala jeste snaps whisky a pivo,ale oni zhasli svetla...ja se probudila.
..............................
Sen mi rika ze ta pohresovana pani jiz nezije a pomoci kyvadla i meditace jsem zjistila ze to je asi mesic atyden- vratila se k svemu mrtvemu muzi,a na onom svete maji hotel o kterem snili. Citim ze telo pohresovane pani jeste nenaslo se a ja jiz kontaktovala ceskou ambassadu. Vim asi na 99% ze ta pani jiz nezije. Byla servirka-vycepni, pensionovana v 52 letech, pro tezke onemocneni plic. Co myslite Vy? ja byla stamgast v jeji hospode v letech 1992-94 na Zizkove v Praze 3.

To je taky jedna z největších blbostí v ČR. Máme Temelín nebo Dukovany. Prodáváme elektřinu do ciziny. A platíme za ni víc než ti z ciziny. Prostě tady je plno věcí postavených na hlavu