zvláštní shody

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

zvláštní shody

Příspěvekod cvikinka » 21 úno 2010, 13:54

Ahoj,mívám sny dva které nevím co znamenají jestli jen fobii nebo něco víc.
Opakovaně se mi zdá o eskalátorech v metru jsou obrovská a příkré.já na nich visím a nemohu se hýbyt.
Pak se mi zdá často,že létám a umím dýchat pod vodou.
Nejvíce mě však vyděsil sen o nabouraném kamionu v příkopu a druhý den,set o opravdu stalo,náhoda?
cvikinka
Školák
Školák

Re: zvláštní shody

Příspěvekod Akyana » 26 úno 2010, 14:47

Ahoj Cvikinko,

Opakovaně se mi zdá o eskalátorech v metru jsou obrovská a příkré.já na nich visím a nemohu se hýbyt.

Eskalátory mohou být symbol síly životní cesty, nebo osudu, někam Tě to veze, táhne, ale Ty se bojíš (možná částečně máš proč) a cítíš se tou silou svázaná.

Pak se mi zdá často,že létám a umím dýchat pod vodou.

To jsou zase symboly svobody...může to být přání svobody a nebo skutečný pocit který máš někdy v denní realitě.

Nejvíce mě však vyděsil sen o nabouraném kamionu v příkopu a druhý den,set o opravdu stalo,náhoda?

Takové sny nejsou náhodné.
Podvědomí má přístup k více dimenzím než vědomí a tudíš předpovězení budoucnosti v nich není vůbec vzácné.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Re: zvláštní shody

Příspěvekod pentagramové oko » 10 bře 2010, 20:08

kdysi jsem byla spojena s určitým člověkem,krevní poutem.od té doby se mi zdá,že mě jednou unese,a že nesnese abych byla s někým jiným.může mě to ovlivnovat,když jsme byli spojeni a může mi škodit.když se mi zdají určitý sny většinou se vyplní.a není to náhoda když se ten člověk ženil pozval nás na svatbu nešli jsme.myslím si že mě stále chce ovlivnovat jde to ve snech.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Zpět na Sny